nadja píše:Tigro, sice máte ještě čas, ale jak chceš, pokud sedí dobře sám, tak co by ne.
Stejně pro něj bude důležitý okamžik, kdy dozrají všechny nervové spoje a dráhy, které se na téhle dovednosti podílí, a to dřív než v 16-18 měsících nebývá. Že se to někdy povede bude jen náhoda a H. si to stejně v hlavičce dokupy nepropojí.
Tigra píše:Já si právě taky myslím, že to musí pochopit sám, ale zase mám obavu, aby nechodil do školy s plínama, ať něco neprošvihnu.
alika píše:Tehdy nás neurologická hlediska nezajímalo, protože to nikdo nevěděl. Ale je fakt, že děti neměly pleny brzy, byly látkové a studěly, pařily se - prostě je batolata sama nechtěla. Honzík je evidentně estét, zkus mu dát látkovou plenu, myslím, že si začne sám říkat. Vážně, jsou takové čistotné děti.![]()
Tigra píše:alika píše:Tehdy nás neurologická hlediska nezajímalo, protože to nikdo nevěděl. Ale je fakt, že děti neměly pleny brzy, byly látkové a studěly, pařily se - prostě je batolata sama nechtěla. Honzík je evidentně estét, zkus mu dát látkovou plenu, myslím, že si začne sám říkat. Vážně, jsou takové čistotné děti.![]()
Aliko, mu nevadí, když tam má nasráno, to se v tom klidně poválí pár hodin - vadí mu ta plínka jako taková. Je spíš adamita, než estét.
brettka píše:Nechci to zakřiknout, ale už se 14 dní kamarádíme s nočníkem. Najednou to prostě šlo, vzala jsem mu plínky, 2-3 dny vysazovala, pak začal říkat sám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník