Kohant píše:A jak je to s benzinem? Když mám lejt 95 tak můžu lejt 98? A naopak?
Tigra píše:Kohant píše:A jak je to s benzinem? Když mám lejt 95 tak můžu lejt 98? A naopak?
Jelenovi olej nelej.
GeneHawkins píše:Když máš lejt 98, je potřeba lejt 98.
Když máš lejt 95, 98 nevadí, ale je to asi zbytečně drahé a nic tím nezískáš.
Kohant píše:GeneHawkins píše:Když máš lejt 98, je potřeba lejt 98.
Když jsem do Felicie dal za 1000 korun 95 z PRONA a za 1000 korun dražší 98 z Shell, tak na ten dražší jsem ujel za 1000 korun o 70 km víc i když ho v nádrži bylo míň. Furt stejná trasa, několik let. A v tom kopci kolem Kurtince jsem zatáčku na Shell projel na čtyřku, na PRONA jsem musel dávat trojku.
Evžen Mráček co měl pumpu než se zabil tak měl svojí vlastní cisternu a říkal že když jede pro benzín, tak ty pumpy co prodávají nějaký svůj vlastní vylepšený berou ze stejné trubky jako on.
Kohant píše:GeneHawkins píše:Když máš lejt 98, je potřeba lejt 98.
Když jsem do Felicie dal za 1000 korun 95 z PRONA a za 1000 korun dražší 98 z Shell, tak na ten dražší jsem ujel za 1000 korun o 70 km víc i když ho v nádrži bylo míň. Furt stejná trasa, několik let. A v tom kopci kolem Kurtince jsem zatáčku na Shell projel na čtyřku, na PRONA jsem musel dávat trojku.
Kohant píše:Evžen Mráček co měl pumpu než se zabil tak měl svojí vlastní cisternu a říkal že když jede pro benzín, tak ty pumpy co prodávají nějaký svůj vlastní vylepšený berou ze stejné trubky jako on.
Kohant píše:Jo to má logiku. Když budou vyrábět deset druhů benzínu budou je umět do cisteren jednou společnou hadicí.
Ivan-1 píše:Kohant píše:Jo to má logiku. Když budou vyrábět deset druhů benzínu budou je umět do cisteren jednou společnou hadicí.
Hlavne tam nelej dízel.
GeneHawkins píše:Ivan-1 píše:Kohant píše:Jo to má logiku. Když budou vyrábět deset druhů benzínu budou je umět do cisteren jednou společnou hadicí.
Hlavne tam nelej dízel.
Ani naftu radši.
Tigra píše:Chodí muslimové ke zpovědi? Dr. Google mlčí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštěvníků