GeneHawkins píše:Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
Asi jim to zaváděl nějakej břídil...
Saturday píše:GeneHawkins píše:Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
No to by mě zajímalo, komu se to objeví v referencích a jestli je náhodou neznáme
Saturday píše:Saturday píše:GeneHawkins píše:Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
No to by mě zajímalo, komu se to objeví v referencích a jestli je náhodou neznáme
Čtu diskusi a tohle je zajímavý, citace z jejich výroční zprávy za rok 2007 "Hospodářský rok byl zahájen produktivním startem celopodnikového informačního systému SAP R/3. Vyvrcholila tak několikaměsíční práce na jeho implementaci a úpravách pro potřeby naší společnosti."
Takže ostrý provoz nastal před dvěma lety a problémy s přechodem mají dneska? Tak to asi nebude PŘECHOD na sap, hádám
GeneHawkins píše:Saturday píše:Saturday píše:GeneHawkins píše:Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
Čtu diskusi a tohle je zajímavý, citace z jejich výroční zprávy za rok 2007 "Hospodářský rok byl zahájen produktivním startem celopodnikového informačního systému SAP R/3. Vyvrcholila tak několikaměsíční práce na jeho implementaci a úpravách pro potřeby naší společnosti."
Takže ostrý provoz nastal před dvěma lety a problémy s přechodem mají dneska? Tak to asi nebude PŘECHOD na sap, hádám
Čteš blbě. Teď vydali zprávu, že problémy mají (měli?) asi rok a proto dávají poukázky na 200. Marketingový tah, jak se připomenout a rozhýbat obchody...
Tigra píše:To, že měli problémy se zavedením neznamená, že to nebyl pozitivní a přínosný krok - a produktivní asi taky, zřejmě ušetřili za rok na výplatách účetních a skladníků stejně, jako celá ta sranda stála. Zažila jsem start několika menších systémů a vždycky to trvalo minimálně rok, než se z toho firma vylízala. Spíš dýl, Eurotel právě se SAPem bojoval trvale, přesto to byl velmi prospěšný krok, v podstatě by bez něj nešlo existovat, nebo aspoň se dostat tam, kde ET tehdy byl.
A že by si nějaký regionální e-shopík dovolil udělat reklamu postavenou na falešné pomluvě SAPu? No tak to asi ne...
Podle mě nekecají. Akorát to šikovně využili, možná dokonce, že ta peníze dostali na reklamacich od SAPu zpatky.
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 6 návštěvníků