Friday píše:A čo je to také tá kortešačka? Něco jako elektroměr?
Ivan-1 píše:Friday píše:A čo je to také tá kortešačka? Něco jako elektroměr?
Nie. Niečo ako predvolebné oblbovanie politickou stranou.
Friday píše:Ivan-1 píše:Friday píše:A čo je to také tá kortešačka? Něco jako elektroměr?
Nie. Niečo ako predvolebné oblbovanie politickou stranou.
Aha. Poznám. U nás se to letos velmi ujalo.
Kohant píše:Ráno Babiša menovali, a odpoledne už mi datovkou přišlo že mi zvýšil důchod.
Ještě musí dojít na poštu zrušit poplatek za televizi a u mě má splněno.
Friday píše:Kohant píše:Ráno Babiša menovali, a odpoledne už mi datovkou přišlo že mi zvýšil důchod.
Je mi tě líto, Kohante. Na co se budeš teď čtyři roky těšit? Až Babiš zase vypadne?
Kohant píše:Friday píše:Kohant píše:Ráno Babiša menovali, a odpoledne už mi datovkou přišlo že mi zvýšil důchod.
Je mi tě líto, Kohante. Na co se budeš teď čtyři roky těšit? Až Babiš zase vypadne?
Mám v záloze Okamuru. Slíbil v marketech potraviny pod výrobní cenou.
Friday píše:Nechci se rouhat, ale kdyby mi změknul (nebo se poněmčil) mozek, byla bych i v dnešní době vysmátá. Nebo ne?
Kohant píše:Friday píše:Nechci se rouhat, ale kdyby mi změknul (nebo se poněmčil) mozek, byla bych i v dnešní době vysmátá. Nebo ne?
Určitě. Já si nestěžuju.
GeneHawkins píše:Kohant píše:Friday píše:Nechci se rouhat, ale kdyby mi změknul (nebo se poněmčil) mozek, byla bych i v dnešní době vysmátá. Nebo ne?
Určitě. Já si nestěžuju.
Já taky ne. A moh bych!
Kohant píše:GeneHawkins píše:Kohant píše:Friday píše:Nechci se rouhat, ale kdyby mi změknul (nebo se poněmčil) mozek, byla bych i v dnešní době vysmátá. Nebo ne?
Určitě. Já si nestěžuju.
Já taky ne. A moh bych!
Akorát že nemáš komu.
GeneHawkins píše:Kohant píše:GeneHawkins píše:Kohant píše:Friday píše:Nechci se rouhat, ale kdyby mi změknul (nebo se poněmčil) mozek, byla bych i v dnešní době vysmátá. Nebo ne?
Určitě. Já si nestěžuju.
Já taky ne. A moh bych!
Akorát že nemáš komu.
No, to je taky fakt...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštěvníků