molie píše:Já se hlásím o vše, co jde použít na výtvarku s dětmi: korálky, knoflíky, rámečky na obrázky...
Friday píše:molie píše:Já se hlásím o vše, co jde použít na výtvarku s dětmi: korálky, knoflíky, rámečky na obrázky...
Brala bys i lepší pastelky (Giocondy), zachovalé vodovky a bedýnku kvalitního kreslicího polokartonu? U nás se totiž dřív hodně malovalo - tak jako jinde muzicírovalo - a pak najednou jako když utlo. Jenže jsme se nestěhovali, tak nám zásoby zůstaly. Ale ještě jsem se k nim zcela nepropracovala ...
Ivan-1 píše:Friday píše:molie píše:Já se hlásím o vše, co jde použít na výtvarku s dětmi: korálky, knoflíky, rámečky na obrázky...
Brala bys i lepší pastelky (Giocondy), zachovalé vodovky a bedýnku kvalitního kreslicího polokartonu? U nás se totiž dřív hodně malovalo - tak jako jinde muzicírovalo - a pak najednou jako když utlo. Jenže jsme se nestěhovali, tak nám zásoby zůstaly. Ale ještě jsem se k nim zcela nepropracovala ...
Ja by som to bral pre mojich cigáňov, najmä ten papier. Ale je to ďaleko...
Friday píše:molie píše:Já se hlásím o vše, co jde použít na výtvarku s dětmi: korálky, knoflíky, rámečky na obrázky...
molie píše:Friday píše:molie píše:Já se hlásím o vše, co jde použít na výtvarku s dětmi: korálky, knoflíky, rámečky na obrázky...
Beru.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] a 11 návštěvníků