Tigra píše:Zítra 22.00 z Wilsoňáku
lenka píše:Koleno Kohantovo je dobrý nápad, ale to bylo před dvěma týdny a nějak mě nenadchlo. Jdu na ty buřty na pivě. Poreferuju. Ale nevydržím je dělat 4 hodiny, nějak to ošidím.
lenka píše:lenka píše:Koleno Kohantovo je dobrý nápad, ale to bylo před dvěma týdny a nějak mě nenadchlo. Jdu na ty buřty na pivě. Poreferuju. Ale nevydržím je dělat 4 hodiny, nějak to ošidím.
Takže nakonec opravdu 4 hodiny. Ale nemyslím si, že to stálo za to. Takové lečo bez vajec. Nalila jsem do toho necelý prazdroj, bylo to po něm akorát tak hořké, jinak jsem nepochopila funkci piva.
Lenka píše:Chřest na mě působí dobře vizuálně - takový luxus na talíři. Ale ještě jsem ho nikdy nejedla ve verzi, kde by nechutnal jako povařený kedlub. Prostě nicmoc.
Mouchy.
Lenka píše:Chřest na mě působí dobře vizuálně - takový luxus na talíři. Ale ještě jsem ho nikdy nejedla ve verzi, kde by nechutnal jako povařený kedlub. Prostě nicmoc.
molie píše:Lenka píše:Chřest na mě působí dobře vizuálně - takový luxus na talíři. Ale ještě jsem ho nikdy nejedla ve verzi, kde by nechutnal jako povařený kedlub. Prostě nicmoc.
Chřoupu ho a přemýšlím, jak chutná. Sladká jemná zelenina. Mám ho ráda.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštěvníků