Tigra píše:Já se poseru, tak z mého pohřebního guláše se stala česká klasika! https://www.google.cz/search?q=poh%C5%9 ... A1&ie=&oe=
Měla sis zajistit autorská práva.
Tigra píše:Já se poseru, tak z mého pohřebního guláše se stala česká klasika! https://www.google.cz/search?q=poh%C5%9 ... A1&ie=&oe=
GeneHawkins píše:Vorčestr je základ, co pamatuju, vždycky jsme ho doma měli. Furt tu jednu flašku.
Tigra píše:Worcester je směs pepřů, sušenézeleniny a koření a kvasnicového extraktu. Originál v suchém skupenství, zvýrazňuje chuť bilkovin, je úplně skvělý na jakékoliv maso, stejný, dušené... Se divím, ze to nevis, Molie, to je klasika všech klasik, jako třeba kari nebo bouquet garni. To nerýpu, to se divím.
molie píše:GeneHawkins píše:Vorčestr je základ, co pamatuju, vždycky jsme ho doma měli. Furt tu jednu flašku.
Furt tu stejnou a plnou?
molie píše:Tigra píše:Worcester je směs pepřů, sušenézeleniny a koření a kvasnicového extraktu. Originál v suchém skupenství, zvýrazňuje chuť bilkovin, je úplně skvělý na jakékoliv maso, stejný, dušené... Se divím, ze to nevis, Molie, to je klasika všech klasik, jako třeba kari nebo bouquet garni. To nerýpu, to se divím.
Ja vim, co v tom je (jeste vic ingredienci, vic nez pises, napriklad ancovicky), ale protoze to odmitam pouzivat, ptala jsem se, proc to pouzivaji ostatni. Jsme se spatne pochopily.
Ta chut mi nepripada skvela, spis dost divna. A myslim si, ze chut kvalitniho masa neni treba zvyraznovat.
GeneHawkins píše:molie píše:GeneHawkins píše:Vorčestr je základ, co pamatuju, vždycky jsme ho doma měli. Furt tu jednu flašku.
Furt tu stejnou a plnou?
Šak to píšu, ni? Poloprázdnou.
Tigra píše:GeneHawkins píše:molie píše:GeneHawkins píše:Vorčestr je základ, co pamatuju, vždycky jsme ho doma měli. Furt tu jednu flašku.
Furt tu stejnou a plnou?
Šak to píšu, ni? Poloprázdnou.
Jako kde jsi doma?
GeneHawkins píše:Tigra píše:GeneHawkins píše:molie píše:GeneHawkins píše:Vorčestr je základ, co pamatuju, vždycky jsme ho doma měli. Furt tu jednu flašku.
Furt tu stejnou a plnou?
Šak to píšu, ni? Poloprázdnou.
Jako kde jsi doma?
Jako co pamatuju?
Tigra píše:molie píše:Tigra píše:Worcester je směs pepřů, sušenézeleniny a koření a kvasnicového extraktu. Originál v suchém skupenství, zvýrazňuje chuť bilkovin, je úplně skvělý na jakékoliv maso, stejný, dušené... Se divím, ze to nevis, Molie, to je klasika všech klasik, jako třeba kari nebo bouquet garni. To nerýpu, to se divím.
Ja vim, co v tom je (jeste vic ingredienci, vic nez pises, napriklad ancovicky), ale protoze to odmitam pouzivat, ptala jsem se, proc to pouzivaji ostatni. Jsme se spatne pochopily.
Ta chut mi nepripada skvela, spis dost divna. A myslim si, ze chut kvalitniho masa neni treba zvyraznovat.
To je pro ty nekulturní hovada, co nežerou každý den argentinskou svíčkovou.
molie píše:Tigra píše:molie píše:Tigra píše:Worcester je směs pepřů, sušenézeleniny a koření a kvasnicového extraktu. Originál v suchém skupenství, zvýrazňuje chuť bilkovin, je úplně skvělý na jakékoliv maso, stejný, dušené... Se divím, ze to nevis, Molie, to je klasika všech klasik, jako třeba kari nebo bouquet garni. To nerýpu, to se divím.
Ja vim, co v tom je (jeste vic ingredienci, vic nez pises, napriklad ancovicky), ale protoze to odmitam pouzivat, ptala jsem se, proc to pouzivaji ostatni. Jsme se spatne pochopily.
Ta chut mi nepripada skvela, spis dost divna. A myslim si, ze chut kvalitniho masa neni treba zvyraznovat.
To je pro ty nekulturní hovada, co nežerou každý den argentinskou svíčkovou.
Hmmm, tak to spadam do kategorie "nekulturni hovado", ale stejne worcester pouzivat nezacnu.
Tigra píše:molie píše:Tigra píše:Worcester je směs pepřů, sušenézeleniny a koření a kvasnicového extraktu. Originál v suchém skupenství, zvýrazňuje chuť bilkovin, je úplně skvělý na jakékoliv maso, stejný, dušené... Se divím, ze to nevis, Molie, to je klasika všech klasik, jako třeba kari nebo bouquet garni. To nerýpu, to se divím.
Ja vim, co v tom je (jeste vic ingredienci, vic nez pises, napriklad ancovicky), ale protoze to odmitam pouzivat, ptala jsem se, proc to pouzivaji ostatni. Jsme se spatne pochopily.
Ta chut mi nepripada skvela, spis dost divna. A myslim si, ze chut kvalitniho masa neni treba zvyraznovat.
To je pro ty nekulturní hovada, co nežerou každý den argentinskou svíčkovou.
Tigra píše:Napíchali jsme s Žabou ražniči a k tomu celerové pyré a bramborová kaše. Skoro domácí oslava.
lenka píše:Tigra píše:Napíchali jsme s Žabou ražniči a k tomu celerové pyré a bramborová kaše. Skoro domácí oslava.
Co jste slavili?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštěvníků