Ivan-1 píše:Tigra píše:Ivan-1 píše:Stará Maggie Tacherová bola zamlada členkou výskumného tímu ktorý úspešne vyskúmal, ako natlačiť do zmrzlinovej hmoty čo najviac luftu, aby v štandardizovanom zmrzlinovom kopčeku bolo čo najmenej zmrzlinovej hmoty. To je zase zhodnotenie vzduchu.
Korwa, necháme sa ojebávať! Za takéto veci by mali zatvárať! Buď tých vynálezcov do basy, alebo nás ostatných do cvokhausu.
A šampaňské je zlodějna pod ochranou Evropské unie! Kdo by chtěl pít vzduch!
Lenže ak v šampanskom bubliny chýbajú, spoznáš to na chuti. V zmrzline sú bubliny len cenový odrb!
No ja neviem, má ten vzduch nejaký zásadný vplyv na váhu tej zmrzliny?
Ďaleko horšie mi príde to, keď si kúpim kilo mrazenej ryby a po rozmrazení mi ostane 750 g ryby + 250 g nejakého slizkého sajrajtu