lenka píše:Ok, šoupnu pod to pekáč, ať mám šťávu. Těším se na to už třetí den. Čerstvá rybka se hned tak v našich končinách nepotká. I když tahle je z Bielska. Nevěděla jsem, kterou rybu vybrat dřív, měli tam w Biedronce portugalský týden. Nádhera.
Už čtu Friday, souhlasím s vámi - u moře je to taky fakt cítit jen rybou a vůní ohně. Já to asi nevydržíííííím. Asi k tomu udělám tzatziki. Léto se blíží.
nadja píše:JCitron na ryby ale ne, citron je agresivní, rozrušuje vaziva i stěny buněk, během tepelné úpravy pak dojde k devastaci tkáně, úniku šťávy a ryba je pak vysušená a navíc, pokud je k pokrmu dáván celý vč. kůry, hrozí nebezpečí, že ryba i výpek bude mít hořkou chuť.
GeneHawkins píše:Bez citronu OK.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 133 návštěvníků