Sitar píše:Kohant píše:Sitar píše:nadja píše:Z patizonů udělej karbanátky
Patizony 1 ks
Eidam sýr 150 g
Šunkový salám ( můžeš ale nemusíš) 100 g
Vejce 1 ks
Hrubá mouka 3-4 lžíce
Sůl
Strouhanka
Olej na smažení
Patizon nastrouhat se sýrem a šunkovým salámem, přidat vejce, sůl, mouku. Vytvarovat karbanátky, ty obalit ve strouhance a usmažit na oleji.
Příloha: brambory nebo brkaše.
To už to můžeš opravdu udělat i z trusu.
A nevadí že je živočišného původu?
Do jakých dalších jídel přidáváš hovna?
Třeba takovej koňskej není živočišného původu.
Nepřidávám, seru na to.
To je pak ale určitě živočišného původu, to nepopřeš!