brettka píše:Já dělala tu cuketovou nádivku/buchtu pořád si chodím ukrajovat
nadja píše:Z patizonů udělej karbanátky
Patizony 1 ks
Eidam sýr 150 g
Šunkový salám ( můžeš ale nemusíš) 100 g
Vejce 1 ks
Hrubá mouka 3-4 lžíce
Sůl
Strouhanka
Olej na smažení
Patizon nastrouhat se sýrem a šunkovým salámem, přidat vejce, sůl, mouku. Vytvarovat karbanátky, ty obalit ve strouhance a usmažit na oleji.
Příloha: brambory nebo brkaše.
brettka píše:Mám v lednici 2 cukety a 2 patizony. Z cuket asi tu nádivku, ale co ty bílé kruhy??
nadja píše:Sitare, běž se vysrat. Recept je pro brettku a ta si ho buď použije nebo ne, ty si ho nevšímej, pro tebe určený nebyl.
Sitar píše:nadja píše:Z patizonů udělej karbanátky
Patizony 1 ks
Eidam sýr 150 g
Šunkový salám ( můžeš ale nemusíš) 100 g
Vejce 1 ks
Hrubá mouka 3-4 lžíce
Sůl
Strouhanka
Olej na smažení
Patizon nastrouhat se sýrem a šunkovým salámem, přidat vejce, sůl, mouku. Vytvarovat karbanátky, ty obalit ve strouhance a usmažit na oleji.
Příloha: brambory nebo brkaše.
To už to můžeš opravdu udělat i z trusu.
Tigra píše:Sitar píše:nadja píše:Z patizonů udělej karbanátky
Patizony 1 ks
Eidam sýr 150 g
Šunkový salám ( můžeš ale nemusíš) 100 g
Vejce 1 ks
Hrubá mouka 3-4 lžíce
Sůl
Strouhanka
Olej na smažení
Patizon nastrouhat se sýrem a šunkovým salámem, přidat vejce, sůl, mouku. Vytvarovat karbanátky, ty obalit ve strouhance a usmažit na oleji.
Příloha: brambory nebo brkaše.
To už to můžeš opravdu udělat i z trusu.
No z hovna ne, ale je fakt, že je to to samý, co bude péct z cukety, akorát osmažený jako karbanátek.
Co se tak dělá z těch různých dýní a cukin? Já taky nemám fantazii ani zkušenosti.
Tigra píše:No já myslím, žes to ještě nejedl, protože cukina se takhle udělat nedá, má příliš vody, která se při tepelné úpravě začne uvolňovat a prostě se neupeče. Vyteše z ní voda a zůstane ti svěšený hadřík bez chuti.
Sitar píše:nadja píše:Z patizonů udělej karbanátky
Patizony 1 ks
Eidam sýr 150 g
Šunkový salám ( můžeš ale nemusíš) 100 g
Vejce 1 ks
Hrubá mouka 3-4 lžíce
Sůl
Strouhanka
Olej na smažení
Patizon nastrouhat se sýrem a šunkovým salámem, přidat vejce, sůl, mouku. Vytvarovat karbanátky, ty obalit ve strouhance a usmažit na oleji.
Příloha: brambory nebo brkaše.
To už to můžeš opravdu udělat i z trusu.
Kohant píše:Sitar píše:nadja píše:Z patizonů udělej karbanátky
Patizony 1 ks
Eidam sýr 150 g
Šunkový salám ( můžeš ale nemusíš) 100 g
Vejce 1 ks
Hrubá mouka 3-4 lžíce
Sůl
Strouhanka
Olej na smažení
Patizon nastrouhat se sýrem a šunkovým salámem, přidat vejce, sůl, mouku. Vytvarovat karbanátky, ty obalit ve strouhance a usmažit na oleji.
Příloha: brambory nebo brkaše.
To už to můžeš opravdu udělat i z trusu.
A nevadí že je živočišného původu?
Do jakých dalších jídel přidáváš hovna?
Sitar píše:Kohant píše:Sitar píše:nadja píše:Z patizonů udělej karbanátky
Patizony 1 ks
Eidam sýr 150 g
Šunkový salám ( můžeš ale nemusíš) 100 g
Vejce 1 ks
Hrubá mouka 3-4 lžíce
Sůl
Strouhanka
Olej na smažení
Patizon nastrouhat se sýrem a šunkovým salámem, přidat vejce, sůl, mouku. Vytvarovat karbanátky, ty obalit ve strouhance a usmažit na oleji.
Příloha: brambory nebo brkaše.
To už to můžeš opravdu udělat i z trusu.
A nevadí že je živočišného původu?
Do jakých dalších jídel přidáváš hovna?
Třeba takovej koňskej není živočišného původu.
Nepřidávám, seru na to.
Kohant píše:Sitar píše:Kohant píše:Sitar píše:nadja píše:Z patizonů udělej karbanátky
Patizony 1 ks
Eidam sýr 150 g
Šunkový salám ( můžeš ale nemusíš) 100 g
Vejce 1 ks
Hrubá mouka 3-4 lžíce
Sůl
Strouhanka
Olej na smažení
Patizon nastrouhat se sýrem a šunkovým salámem, přidat vejce, sůl, mouku. Vytvarovat karbanátky, ty obalit ve strouhance a usmažit na oleji.
Příloha: brambory nebo brkaše.
To už to můžeš opravdu udělat i z trusu.
A nevadí že je živočišného původu?
Do jakých dalších jídel přidáváš hovna?
Třeba takovej koňskej není živočišného původu.
Nepřidávám, seru na to.
A jak to že med jo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 97 návštěvníků