Friday píše:Na odpoledne mám naplánováno tažení proti břečťanu. Léta se jen tak válel a nedělal nic, ale v posledních rokách se tady snaží vytvořit druhý Malostranský hřbitov.
Tigra píše:Friday píše:Na odpoledne mám naplánováno tažení proti břečťanu. Léta se jen tak válel a nedělal nic, ale v posledních rokách se tady snaží vytvořit druhý Malostranský hřbitov.
Ale to je velmi romantické! Doufám, že jde jen o umravnění, ne vyhlazení.
Friday píše:Tigra píše:Friday píše:Na odpoledne mám naplánováno tažení proti břečťanu. Léta se jen tak válel a nedělal nic, ale v posledních rokách se tady snaží vytvořit druhý Malostranský hřbitov.
Je nevyhladitelný stejně jako bršlice. Ale k sousedům nesmí.
Kohant píše:Friday píše:Tigra píše:Friday píše:Na odpoledne mám naplánováno tažení proti břečťanu. Léta se jen tak válel a nedělal nic, ale v posledních rokách se tady snaží vytvořit druhý Malostranský hřbitov.
Bršlice na sto procent zmizí když ji začneš pěstovat a starat se o ní.
Friday píše:Kohant píše:Friday píše:Tigra píše:Friday píše:Na odpoledne mám naplánováno tažení proti břečťanu. Léta se jen tak válel a nedělal nic, ale v posledních rokách se tady snaží vytvořit druhý Malostranský hřbitov.
Bršlice na sto procent zmizí když ji začneš pěstovat a starat se o ní.
Pokusili jsme se ji i sežrat, ale kopřivy nám chutnají víc.
Tigra píše:Já jsem si loni koupila za 12 euro mařinku vonnou, Němci to prodávali jako "lesní želatinový moučníček". Chcípla mi, aspoň teda na těch místech kam jsem ji zasadila, ale vypadá to, že roste jinde na zahradě.
Dělali jste z toho někdy ten pudink? Prý to je něco jako lysohlávky, psali Němci, takže každý iba kúsok.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštěvníků