Sitar píše:molie píše:Sitar píše:molie píše:Nechápu, jak zrovna Ty můžeš vědět, co jedí normální lidi!
A bavette není kulinářský úlet, ale nebudu tady házet perly...
Dámička, no. Bavette nikdo normální nemůže znát.
Ty jsi beznadějný... A opět, jak Ty můžeš vědět, co znají normální lidi? Ty?
Pohybuji se mezi nimi, mám nějaké zkušenosti a poměrně široké obecné znalosti, tedy si dovoluji předpokládat, co je běžně známé a bavette do toho opravdu nezapadá. Namátkou jsem se teď zeptal jednoho kolegy, celkem normálního člověka a ten o bavette nikdy neslyšel, stejně jako já předtím. Dovoluji si tipovat, že z deseti náhodně vybraných lidí na ulici nebude bavette znát více jak jeden, maximálně dva. Kdo tady z ketrů to zná?
Pleteš si dojmy s pojmy. Neexistuje nikdo jako "normální člověk", to je prázdný pojem. A nedávej rovnítko mezi "normální" a "běžně známé".
Bavette není všeobecně známý pojem v Česku, třeba ve Francii IMHO ano. Ale pořád jde jen o kus kvalitního hovězího. Takže jedl jsi někdy opravdu kvalitní hovězí? Pokud ano a tvrdíš, že nemá žádnou chuť, tak máš (po bezinkách?) asi poněkud ochrnuté chuťové buňky.
Můžeš si myslet, že jsem snob, prosím, koneckonců třeba v některých ohledech jsem, ale dámičku si laskavě strč za klobouček!!! Já jsem DÁMA. Zdrobnělinky si nech pro hovor s kamarádíčky vegetariáníčky.