já jo - a slepice v třípatrovém loftu mě opravdu nadchnulalenka píše:Bude to vůbec někdo číst?
Tigra píše:Já se taky v Polsku vždycky dobře najím. Jak píše Lenka - maso v masně je lákavé, i uzeniny, klobásy, ty ručně vyráběné čokolády a pak takové ty pralinky, jak je nějaké ovoce naložené v alkoholu a nacpané marcipánem a celé je to v čokoládě, sýry jako v Německu (západním) - sortiment a chuť, nakládaná i čerstvá zelenina, zelí a kvašáky bezkonkurenční, výborné a pěkné pečivo; v restauraci žurek (a to je moc zdravá záležitost, Kohante, to bys měl žrát na ten svůj po), pirohy, bigos, cokoliv se žampionama a smetanou...oni jsou prostě zemědělci a to jídlo umí.
Tigra píše:A myslím, že to souvisí i s tím Lidlem - za stejnou cenu musí byt polské kvalitnější, než české nebo německé, protože výrobní náklady a suroviny.
Tigra píše:Tigra píše:A myslím, že to souvisí i s tím Lidlem - za stejnou cenu musí byt polské kvalitnější, než české nebo německé, protože výrobní náklady a suroviny.
jo
Kikina píše:ano, dává se voda - ale ve formě mletého ledu/drti
Ivan-1 píše:Stará Maggie Tacherová bola zamlada členkou výskumného tímu ktorý úspešne vyskúmal, ako natlačiť do zmrzlinovej hmoty čo najviac luftu, aby v štandardizovanom zmrzlinovom kopčeku bolo čo najmenej zmrzlinovej hmoty. To je zase zhodnotenie vzduchu.
Korwa, necháme sa ojebávať! Za takéto veci by mali zatvárať! Buď tých vynálezcov do basy, alebo nás ostatných do cvokhausu.
Tigra píše:Ivan-1 píše:Stará Maggie Tacherová bola zamlada členkou výskumného tímu ktorý úspešne vyskúmal, ako natlačiť do zmrzlinovej hmoty čo najviac luftu, aby v štandardizovanom zmrzlinovom kopčeku bolo čo najmenej zmrzlinovej hmoty. To je zase zhodnotenie vzduchu.
Korwa, necháme sa ojebávať! Za takéto veci by mali zatvárať! Buď tých vynálezcov do basy, alebo nás ostatných do cvokhausu.
A šampaňské je zlodějna pod ochranou Evropské unie! Kdo by chtěl pít vzduch!
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 5 návštěvníků