Váš názor

Kdo se tedy opravdu nechce registrovat...

Re: Váš názor

Příspěvekod Dominika » sob 19. dub 2014 21:16:52

Překážky v podobě rodičů, jednoduchší otec a matka líný hypochondr

Nazdar lidi, holky, ufoni. Vše je super, přítel parádní, jen mi vadí jeden malý fakt v podobě jeho příliš familiární rodiny a já ráda by slyšela Váš názor.

Ani nevím jak začít, okřešu to jak to jen půjde. S přítelem jsme dokopy přes 3 měsíce, vše je super, přítel je skvělej až na jeho rodinu... Jeho rodina jsou totižto hodně rodinně založení, všude samé fotky, pořád nejaké alba, ( včera jsme všichni spolu koukali na 3 a půl hodinový záběr z jeho dětství,oslavy a tak, matka si ztežovala že ji už neoslovuje " mamenka" ...) Pořád se s někým setkávají,mají velkou rodinu, organizují skupinové dovolené, nijak tomu není ani u přítele. Na ulici pořád někoho zdraví, měl spoustu žen (co mi taky trošičku vadí, ale co už,no) Prostě pořád nácí lidé, rodina, všichni vkuse a všude spolu.

U mně je to přesně naopak. Jsem z malé rodiny, nemáme právě nejlepší vztahy, jak mezi sebou tak doma, pořád je někdo někde zalezlej, nikdo se do nikoho nestará, moji rodiče jsou hodní,no velmi introvertní. A proto nejsem na takové věci zvyklá.

Problém je ale v tom, že jeho rodiče se k příteli chovají hodně podivně, když jsem byli spolu, matka nebo otec mu volali cca 5-6 krát za večer pro banality (napr jak dělá zítra, zda jedl) Když jsem se ještě jen otukávali, zajeli jsme na jeho chatu v domnění že si uděláme,hezkej večer, ráno opět telefonát že už jsou na cestě a jedou za náma (!!) Když jsem u něho v pokoji, (přítel i přes fakt že je mu téměř 30 let bydlí s nima) nás obtežují, otec pořád vchází do izby, zve mně vypít, prakticky vstupuje bez klepání několikrát za večer do pokoje, když u něj spím, vzbudím se na to jak se nad nás matka sklání a přináší mu lék, otec také vstupuje a jde na balkon, o tom jak to je pro mně nepříjemné ani nemusím mluvit... Jeho matka je prakticky permanentně na péemce, nonstop doma, bez zájmů,nevychází z domu jen se dopuje léky,chybí ji pozornost. Poslední gól bylo zvaní na večeři od otce typem : Luboško, pod papat "

Příteli jsem samozřejme jako otevřený člověk svoje pocity řekla, řekl jen že "ano jsou hloupí" jakože jim to řekl, no obtežování pokračuje, návštevy jsem omezila na minimum no pro další vývoj vztahu je to problém,nevím... ps : za gramatiku se mluvám, jsem slovenka.
Dominika
 

Re: Váš názor

Příspěvekod Bambi » pát 22. srp 2014 13:29:44

Marie Indlekofer‎CESKOSLOVENKY V ZAHRANICI
23 hod ·
[b]Devčata nevim na koho se jinak obratit.s manzelem jsme 13 let spolu mame 11leteho chlapce a 2a pul mesícni dceru.predevcirem jsem se vratila s detmi z cech a vcera mí manzel rek ze ma uz pul roku aferu a ze je s nim tehotna.chce aby od nas odesel i se synem a nechal mi jen dcerku.k tomu mi rek ze se ona na me nezlobi a ze bude bydlet u nas a ja se mam o ni starat protoze neumi varit mam to delat ja.vazne nevim co mam delat.nechci ztratit deti[/b]
To se mi líbíTo se mi líbí ·
To se líbí 4 uživatelům.
53 z 139
Zobrazit předchozí komentáře

aja Szadur i je manzel?je mi luto, kde zijes? A akej narodnost
23 hod · To se mi líbí

Daja Szadur No dievca a co vlasne chces, ja som radikalna,
23 hod · To se mi líbí

Daja Szadur Neviem ake maz moznosti, deti su akej narodnosti?
23 hod · To se mi líbí

Barbara Banu pry jestli je nemec nebo muslim, lol, i nemec muze byt muslim.. narodnost ma dite vzdy po matce, muze mit dvoji kdyz se narodi jinde... co vim tak dite se muze rozhodnou s kym chce byt od 13ti let, takze ti ho asi jen tam nesebere, btw syn k nemu chce? ale jinak na ten pozadavek, ze ona u vas bude bydlet a ty ji budes varit, haha bych se mu vysmala! zajdi si za pravnikem nebo nejake poradny a zjisti si, jake mas moznosti, urcite pokud jste spolu tak dlouho a mate spolecny majetek, tak ti nemuze nikoho jen tak nastehovat domu a chtit po tobe, abys jeho milence delala sluzku, pfff ten ma ale drzost!
23 hod · To se mi líbí · 8

Barbara Banu jasne, jen s tim rozdilem, ze si udelal dite i jinde a bude s vami obema dal vid, haha pry ze muslimove jsou spatni, vsak to delaj vsichni chlapi, kteri si nevazi sve zeny
23 hod · To se mi líbí · 1

Darina Probert Ja jsem v tomto nekompromisni...jeste pokud si to predstavuje tak, jak jsi to popsala, to je vylozene vysmech.
23 hod · To se mi líbí · 2

Nikola Havelková Ty jo no nemam slov to je sila. Zalezi na jeho narodnosti a asi bych zasla nekde na urad zjistit jaky mas prava. Za me bych zbalila deti a adios
23 hod · To se mi líbí · 3

Barbara Banu Hnala bych ho! Jak dlouho jsi v Nemecku? Dum mate spolecny? Pak on ma povinnost se o vas starat, pokud se rozhodne vas opustit, muzes podat zadost o rozvod z duvodu nevery. Soud bude na tve strane.
23 hod · To se mi líbí · 9

Daja Szadur Zakon je, ze nesmie mat dve zeny sucastne a nesmiete byvat v spolocnej domacnosti, deti su ohrozene vychovou. Vybav aj dcerke ceske obcianstvo a nemecke mozes zrusit.
23 hod · To se mi líbí · 1

Ivana Bockova To je vtip ??
23 hod · To se mi líbí · 5

Daja Szadur Diete ma pravo na vyber s ktorym rodicom chce byvat od okamihu, ked chape co je otec a co mama.
23 hod · To se mi líbí

Ivana Bockova Co nejdříve se seber a bez na konzultaci s advokátem
23 hod · To se mi líbí · 5

Ivana Bockova Tady budeme každá radit , jak a co bychom udělaly ..,
Opravdu co nejrychleji k advokatovi !!!
23 hod · To se mi líbí · 6

Daja Szadur Tiez by som to riesila advokatom, ale poradila by som sa v kazdom pripade aj s ceskym.
23 hod · To se mi líbí

Katka Oppinger tak pán si asi ujel "dobře" na drogách? Jak jako, že jí máš vařit??? téé nové?? a ještě ti určí kdo bude mít dítě?? tak to asi má udělat soud ne? Vem si okamžitě právníka...protože jak on si to představuje, určitě nejde. Jako dokážu si sama představit, že pokud bych se rozvedla, manžel měl novou, já nového, že pokud oba neztratíme mozky při rozvodu, můžeme všichcni společně s dětma slavit svátky, grilovat atd...ale toto? to je moc kde jsi v Německu??
23 hod · To se mi líbí · 1

Ivana Bockova Myslím si - ze " výhrajes " , protoze on přivedl tu paní do jiného stavu , ale o všem rozhoduje advokát a soud !!
Ničeho se neboj !!
Držím palce !!
23 hod · To se mi líbí · 4

Katka Oppinger Můžeme tě podržet, od toho jsme tu budeme s tebou, ale fakt bych se odporně poradila.....
23 hod · To se mi líbí · 3

Katka Oppinger odporně odborně tvl
23 hod · To se mi líbí · 3

Daja Szadur Kedze on urobil chybu, tak bude musiet odyjst prec.
23 hod · To se mi líbí

Daja Szadur Chran si deti, Deti na ulicu nevyhodia.
23 hod · To se mi líbí

Katka Oppinger ok, já jsem cca 3 hodky? nevím ted přesně....kouknu
23 hod · To se mi líbí

Katka Oppinger sama nic neumíš?? tak to je debil, sorry, zvedni hlavu, telefon, ukaž sama sobě a hlavně dětěm, že takového jako je on, opravdu nepotřebujete!! bojuj, to zmákneš!!!
23 hod · To se mi líbí · 7

Ivana Bockova Samozrejme , ze vsechno zvládneš - pro sebe a pro Tvoje deti !!
23 hod · To se mi líbí · 5

Olga Holušová To znamena, ze si zacla pletky, kdyz jsi byla tehotna, to je o to horsi, takovy hakzl nema co delat v tvem zivote a nemel by ani zasadne zasahovat do vychovy tvych deti, jake jim chce nastavit hodnoty, kdyz je sam bez jakychkoliv
23 hod · To se mi líbí · 5

Beky Mba Tak bych ho.poslala za ni a decka si nechala simple. Vubec bych nediskutovala. Pche
23 hod · To se mi líbí

Daja Szadur Kym sa snazime, aby vsetko fungovalo nema cas ukazat co je v nas, ty to dokazes
23 hod · To se mi líbí

Silvia Garai No nech sa nehneva, on si co mysli o sebe? Urcite sa porad s pravnikom, z bytu by som neodisla a mu nevarila. Zvladnes to a nenechaj sa od neho podnizit. Drzim palce, jednoduche to nebude, ale urcite ajv Nemecku su zakony, ktore podporuju matku s detmi.
23 hod · To se mi líbí · 1

Daja Szadur Skus mu z ane z novou priatelkouo sudne nevyriesi nech ostveci, ze kym sa tbalit
23 hod · To se mi líbí

Šárka Rydziová Mazej k advokatovi a pak se ozvi.
23 hod · To se mi líbí · 2

Daja Szadur Aj kliveed je maly, musis mu povedat opatrne pravdu, neklam mu. Deti su rozumne a cit
23 hod · To se mi líbí

Ivana Bockova Na vsechno se zeptej a advokát ti pomůže se vším , bud klidná , vse se k dobrému obrátí !!
23 hod · To se mi líbí

Sonia Zoubek Marus , ted se zatim zabyvej tim advokatem. Synovi zatim nic nerikej. To nehori...napred musis ty sama pochopit co a jak dal s pomoci tveho advokata..moooc drzim pesticky
23 hod · To se mi líbí · 4

Eva Elgnerova Boha ja bych jim navarila takove dobroty, ze by se o hajzl i zabili!!! Co oni si do prdele o sobe mysli??? Jednou by mi chlap rekl, ze se budu starat o jeho stetku a ksicht bych mu rozslapala!!! Nedej se devce a bojuj, prece takovymu nedas svyho syna!!! Drzim pesti , hlavu vzhuru a hodne stesti!!
22 hod · Upraveno · To se mi líbí · 10

Martina Walser Ja nedriv myslela ze to je v tip.no to je sila.a drzost prvni Kategorie na kopat ho do pr.....a platil by me a jeste alimenty.stahla bych ho z kuze.
22 hod · To se mi líbí · 5

Dobromila Babickova jezis nenech si srat na hlavu!aby si jim delala sluzku ne? mu jeblo!
22 hod · To se mi líbí · 5

Martina Schweiker Marie v nemecku sa nemusis bat. AJ ja som bola rozidena a mala 4 deti u seba ... Chod na Jugendamt tam ti pomozu
22 hod · To se mi líbí · 4

Martina Schweiker A tvoja mala ma oboje narodnost...AJ cesku AJ nemecku...moje su vsetky TU narodene, manzel je nemec a maju vsetky oboje...
22 hod · To se mi líbí · 1

Katerina Ratteree Ja jsem si prozila podobnou situaci pred 10 lety, taky jsem se vratila z navstevy Cech a byvaly manzel mi rekl ze uz nechce byt zenaty a ze odchazi. Mojemu klukovi bylo 18 mesicu. No nevim jestli v tom byla nejaka pletka to jsem ani nezjistovala. Zadne problemy jsme nemeli, manzelstvi jsme meli velice hezke, ale nevim jak se zplasil ze najednou chtel mit svobodnou volnost. No jen z me zkusenosti co bych poradila je si sednout z klidnou hlavou, dat si vsechny otazky na papir (kde bydlet, jak zabezpecit finance atd) a prijit s planem. Urcite consultovat pravnika. Ja jsem nastesti mela dobrou praci kdyz se tohle stalo a tak financne jsme to zvladla. Na byvaleho jsem nikdy ani nezarvala, rekla jsem si ze je to pod moji uroven se doprosovat aby se mnou zustal kdyz nechce. Do tydne jsem mu spolecne z pravnikem dala plan a holt jsme se probirala vsem nekolik let ale nakonec jsme se znovu provdala, dari se mi dobre a muj byvaly stale honi mladsi a mladsi zensky a po 10 letech se asi nezmenil..tak hlavu vzhuru, hlavne vse zacit vyrizovat s chladnou hlavou.
22 hod · To se mi líbí · 5

Schahi Ouarda Marie v zadnym pripade nenechavej ze sebe delat sluzku vim,ze ti jde o decka,ale to se da i jinak vyresit a kord tady v Nemecku sama tady ziji jiz tolika let a znam svoje prava a naroky. Jak uz tady nekdo z Vas holky psalo je to pravda Jugendamt v tehle situaci vypomuze. Preci jen jedna se" um Wohl des Kindes" at jedno nebo-li vice deti...tak preji hodne stesti a sily.
22 hod · To se mi líbí · 3

Petra Nováková Milá Marie Indlekofer ... musíš být v šoku, ale rychle se seber a začni uvažovat racionálně: chlap kterej ti říká že sama nejsi schopná níc udělat, je mizernej chlap...jednak nemá pravdu!!!! a jednak tě psychicky týrá. další věc....tvrdí že jeho nová přítelkyně chce, aby od tebe odešel (jen se synem), ale zároveň on tvrdí, že budete bydlet všichni pohromadě a ty se budeš prakticky starat o všechny, protože ona neumí vařit to mě pobavilo....jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží).takže asi tak neschopná nebudeš, když se máš postarat o všechny!!!! takže pozor!!!! v první řadě klid! porad se s advokátem, žiješ v civilizované zemi, manžel je němec a německé zákony budou snad lepší než italské (a garantuju ti, že s tím s čím za tebou ten tvůj přišel by mu neprošlo ani v Itálii) , takže bude vše probíhat asi takhle: TY zůstáváš ve vašem bytě s dětmi a ani se od tamtud nehneš, děj se co děj!!!! na to nezapoměn!!! jemu postav kufry před dveře, vyměn zámek a řekni mu, že od této chvíle má mluvit jen s tvým advokátem. jestli mu to chceš říct něžněji, tak mu prostě řekni, že tě podvedl, čeká rodinu s jinou, takže ho žádáš, aby odešel k ní a to hned. jestli to nepůjde po dobrým, tak přes advokáta. Bud naprosto klidná, protože, situace jakou zažíváš, je naprosto klasika, nikdo ti děti nevezme, ty si nic neudělala, a jako matka na ně máš právo, rozdělovat sourozence? to neudělá žádný soudce!!!! náklady na soudy půjdou na něj, protože se pelešil on a ty bud v klidu a zažádej o vysoké alimenty!!!! hodně štěstí a informuj nás, jak ho pomalu postupně ničíš!!!
22 hod · To se mi líbí · 14

Barbara Banu Hlavne neodchazej z bytu ty, musi odejit on, protoze ty tam mas zazemi pro deti! 14 let je dost dlouha doba, nejsi uz jen tak nejaka cizinka. Deti maji vsechny obcanstvi po matce, takze tobe staci jen male vyridit rodny list. Jedine co je v tomto blbe je, ze ti muze dat zakaz vycestovat s detmi do zahranici, na to si dej pozor, protoze kdyby jsi jela bez jeho souhlasu, bude to povazovano za unos. Proste nehni se z mista, drz se nemeckych zakonu, majetek mate spolecny a manzele jste dost dlouho, takze o nic neprijdes, jen o jednoho idiota, ktery je zatim tvuj manzel, ale prijit o takoveho bude jen pro tve dobro
22 hod · Upraveno · To se mi líbí · 12

Petra Nováková souhlas Barbara Banu !!!
21 hod · To se mi líbí · 1

Sarka Juric Drz se holka! Ja odtud moc pomahat nemuzu, ale souhlasim... nehni si z domu!!! Sx
21 hod · To se mi líbí

Martina Garfield Janacova Este som necitala komenty ale len z toho statusu je mi do placu.urcite by som to netolerovala viem je tazke zacat sama s detmi ale ak to povolis tak sa zblaznis
21 hod · To se mi líbí

Pavla Maminakocka Toppler souhlas s barbarou......zkus si zazadat o predbezne opatreni svereni deti do pece....pokud nejste manzele
21 hod · To se mi líbí · 1

Bronnia Laznicky-Lysakova Holky maji pravdu. Hlavne nikam nechod!!! Ty mas narok na vas byt, protoze tam maji deti zazemi. A jestli jsou v nemecku jenom z poloviny zakony tak dobre jak tady v CH, tak ti slibuju, ze on pujde z manzelstvi s holym zadkem. Drz se a porad se dobre s pravnikem!!!!!
21 hod · To se mi líbí · 4

Ivana Petrovic Maruško,nebudu se opakovat,holky ti už dobře poradily právníka.Trochu mě pobavila věta....že se na tebe jeho krasotinka nezlobí! Asi bych po něm něco hned hodila.Hlavně zůstaň v bytě,ne,že se spakuješ a odejdeš k mamince - to by mu všechno zůstalo,děti se nedělí tak,jak si kdo umane a vzít ti je nemůže.Přeju hodně štěstí a pevné nervy!
21 hod · To se mi líbí · 5

Martina Garfield Janacova Este raz som si to precitala a ze ona sa na teba nehneva?a preco by sa ako mala?urcote rob ako ti tu baby radili, a ak si on poziada len syna do opatery pre teba lepsie lebo sud to nikdy nedovoli aby sa deti rozdelili
21 hod · To se mi líbí · 2

Iva Soleil V německu mají chlapi rozvod pěkně drahej, o mojí kamaradku se musí pěkně starat dokud děti nevystuduji a ona si klidně žije v Monacu, nepracuje, je v klidu. Proto ti vyhrožuje...chytrák
21 hod · To se mi líbí · 4

Giani Katerina To je sila !!! Byt zustane tobe a ten curak musi davat alimenti na tebe i na deti ! Jeste ze jste tak daleko jinak bych mu prijela vlastnorucne uriznout koule tomu hovadu !
21 hod · To se mi líbí · 5

Petra Nováková jo vůbec to má hošánek hezky vymyslený!!!! oni se na tebe nezlobí a dokonce jim můžeš i vařit...každá jiná by s nám vyrazila dveře!!! neber to, jako že jsi slaboch, když si to neudělala... to můžeš udělat kdykoliv....myslím,že si asi měla dost!!!! vy nejste manželé? nic se však nemění na tom, že on bude mít další dítě s jinou, takže strach o děti určitě mít nemusíš, jen se nesmíš hnout z bytu....nenech se vyštípat pod žádnou záminkou...a kdyby ti řekl, že klidně můžeš s dětma odjet do čech, tak si to nech dát od něj písemně někým oštemplovat, aby na tebe neušil boudu!! oči otevřený holka, on je pěknej vykuk!!!!
21 hod · Upraveno · To se mi líbí · 7

Petra Nováková ahahaha Giani Katerina tebe aby se člověk bál.....no přinejhorším mu můžeš zajet domluvit vlastní metodou.....
21 hod · To se mi líbí · 2

Iva Soleil Nedej se holka !!
21 hod · To se mi líbí · 2

Eva Elgnerova Ivo, chtelo by to na nej nejakou silenou francku ze?? Ty sireny tady by mu natrhly usmev natosup
21 hod · Upraveno · To se mi líbí · 1

Petra Nováková ale holky a i ty Maruško....představte si jeho s tou svojí novou a jak ona nevaří, protože to neumí...ušil si na sebe bič hošánek....on se sám vytrestá tak, že poleze po čtyřech škemrat o talíř polívky Maruško.....bud silná, máš navrh!!!!!!! a neber ho zpátky, at jí vaří sám!!!!
21 hod · To se mi líbí · 1

Martina Schweiker Marie opytaj sa radsej na radnici...tiez som myslela ze moje deti maju nemecke obcianstvo, ale pred par tyzdnamj mi povedali ze kedze ja som slovenka a on nemec,maju oboje a to na cely zivot ( nie ako to bolo predtym ze sa dalo vybrat). Alebo mas uz nemecke obcianstvo?
21 hod · To se mi líbí

St. Eva Hlavne neodejit ponevadz ti soud rekne ze jsi odpustila svehlave spolecnost domacnost,a pravo je na strane matky alespon v Rakousku at jde se svou novou do p...
21 hod · To se mi líbí

Petra Nováková tak to bylo to poslední výročí.....hele Maruško, máš malinkatou dcerku, a určitě jsi otřesená, ale věř mi, že takovýho najdeš na každým rohu......vsadím se, že hodně brzy přileze zpátky....a ty se nedej!!!!!
21 hod · Upraveno · To se mi líbí

Giani Katerina Na tom prece NEZALEZI ! Ja jsem taky ceska .. dcera italka a je se mnou !
21 hod · To se mi líbí

Katka Oppinger Vidis, nejsi sama, mas nas drzim palec, hned jak budes neco vedet dej echo! A nenech se zahnat do rohu!!! Slaboch nejsi, nenech si vyhrozovat! to ho radeji vem panvickou
21 hod · To se mi líbí · 1

Petra Nováková jo a zapomínáme na jednu hodně důležitou věc!!! v žádným případě nedovol, aby se ona nastěhovala k vám!!! to nesmíš dopustit......v momentě, kdy ti jí tam nastěhuje, běž okamžitě na policajty nebo sociálku, nebo já nevím kam..holky, kam? co když se jí napakuje do bytu????
21 hod · To se mi líbí · 1

Giani Katerina no fuj ja bych vymenila zamek aby me tam ani ten curak nelez jeste od nej neco chytnou
21 hod · To se mi líbí · 2

Giani Katerina Prosimte a ta jeho kurva je Nemka ? Jak to ze ji tvuj syn zna ?
21 hod · To se mi líbí

Martina Garfield Janacova Presne urcite to hned nahlas keby ju tam nastahuje,je to nelegalne aby sa takto zilo myslim
21 hod · To se mi líbí · 2

Petra Nováková já bych taky vyměnila zámek, aby mi tam nenastěhoval tu druhou a s tím občanstvím tvé dcery Marie Indlekofer od narození má automaticky občantví obou rodičů... stačí přes ambasádu nebo osobně zaregistrovat její narození na centrální brněnské matrice a je to, okmžitě ti vystaví český rodný list. občanství má podle zákona a ty jsi dokonce povinna informovat tvojí zemi o tom, že se někde v cizině narodil další český občan....oni to chtějí kvůli evidenci.
21 hod · To se mi líbí · 1

Zuzana Zajacova Marie Indlekofer žijem tiež v Nemecku a nemusíš sa báť hlavne sa nezosyp,ostan silná budeš to potrebovať,najskôr za právnikom a tu v Nemecku máš zákony že deti pokial si dobrá matka ti nevezmu,čiže bude musieť on opustiť spoločnú domácnosť a postarať sa o svoju tehotnu milenku,čím najskôr aj na jugendamt aby vás finančne zaobstaral,pokial majú deti nemecké občianstvo postarajú sa o vás a pomôžu Vám hlavne hore hlavu a zbal mu kufre nech vypadne hajzel,máš všetky možnosti vyhrať!!!
21 hod · To se mi líbí · 4

Zuzana Zajacova To fakt svet nevidel aké sú chlapi kurvy drze!!! sorry
21 hod · To se mi líbí · 4

Giani Katerina To obcanstvi je ted uplne jedno to nereste
21 hod · To se mi líbí · 1

Giani Katerina a kurva vedela ze mas malinkou dceru a nechala se od nej nabouchat jo ?
21 hod · To se mi líbí · 2

Martina Schweiker Porozpravaj sa zajtra s advokatom. On ti poradi ako je to aj s byvanim...kedze ta aj urazal je to psychicke vydieranie ...viem ze u podnajme sa tak riesi,ze chlap sa musi v priebehu 4 tyzdnov vystahovat - to napise najskor Advokat dopis jemu...ked nie, ide to cez sud a tiez dost rychlo... U vas je ale vlastny byt tak neviem aky rozdiel tam robia...ale hlavne ho nesetri...povedz advokatovi vsetko !!!
21 hod · To se mi líbí · 1

Bronnia Laznicky-Lysakova Jo a vymenit zamek az bude pric, to jsem zapomnela dodat. At si s novou pani zije kde chce.!!!!!
21 hod · To se mi líbí · 3

Evi Zimová Okamžitě řešit!!!V žádném případě nenechat jeho milou těhotnou nastěhovat,hned zajít na sociální úřad a sdělit celou nezáviděníhodnou situaci!!!Němci mají pro matky s dětmi v takových to případech zákony na jejich straně.Okamžitě ať on opustí domácnost a to i za pomocí úřadů,které bych o celé věci informovala.Nebrečet!!!Neprosit!!!Teď musíte být silná!!!!jinak vyhraje,pokud povolíte a to v čemkoliv.
21 hod · To se mi líbí · 6

Giani Katerina Tak az co rekna advokat ...
20 hod · To se mi líbí

Giani Katerina urcite jestli nevypadne on musi vam sehnat novej byt
20 hod · To se mi líbí · 1

Bronnia Laznicky-Lysakova Mas Marusko pravnika? A zajdi na Jugendsamt a rekni ji jim, ze nemas jiste bydleni pro sebe a deti. Zijes v civilizovane zemi, tak ze nemej strach.
20 hod · Upraveno · To se mi líbí

Evi Zimová Zajít na sociálku!!!!!!Neměnit zámky!!!!to byste projela.!!!!!Normální vyjádření,pokud máš vztah tak prosím odejdi Ty!!!!Pokud vím tak i v Německu podobně jako v Itálii by to pěkně odnesl-není možné aby měl dvě ženy-to už je pomalu jako bigamie!!!
20 hod · To se mi líbí · 3

Martina Schweiker A urob si Termin u charita alebo ake ine organizacie tam na okoli mas.
20 hod · To se mi líbí

Zuzana Zajacova To nevadí že mu vsetko patrí ja poznám jeden pár tiez Nemec s cudzinkou polkou a nakoniec ostala v baraku aj jej musel platiť vsetko,len dobrého právnika a máš vyhrate lebo spravodlivosť je na tvojej strane on pochybil a nie ty,nechápem načo sú gumy kurna nie že by ho obhajovala ale ked má rodinu a malé babenko ešte taký chuj a robí deti ďalej fakt typická Nemecka vlastnosť chlapov
20 hod · To se mi líbí · 2

Giani Katerina Deti budou s tebou o to se prosimte vubec neboj ! Zadnej soudce mu je neda !
20 hod · To se mi líbí

Veronika Buryova To je v tip?Takze to chapu dobre on si nadupe nejakou kopretinu a jako odmnena je to ze si veme syna a dceru si muzes nechat a jako bonus se mu budes o kopretinu starat co bude tehotna a vlastne i po budes fungovat jako sluzebna atd..Noo ja bych reagovala jestli mu prijde ze mam na cele cerveny kriz?Ja mam svou hrdost vzala bych obe deti rekla bych mu at vse narve do `prdele a odesla bych vzdy je kam jit,pokud si teda myslis ze ne najdi si pravnika zbal mu veci odvez mu je k ni .vymen klice a cekej na soud.Ikdyz ja bych se mu na vse vysrala a jela do riti,nemas kamaradku,rodinu,sourozence?
20 hod · To se mi líbí · 2

Evi Zimová Kočko,my Vám tady takto nepomůžeme-věřte mi,obraťte se na sociální odbor,který se zabývá právě problémem tzv.opuštěných matek a dětí nebo matek a dětí v krizových situacích.Pokud neumíte německy seženou překladatele.Advokát Vám bude zatím k ničemu,neboť jak jsem pochopila tak Váš slavný manželíček prozatím pouze hovoří,ale nic ještě konkrétního neudělal.Dejte mu pouze najevo,že nejste hlupák a budete celou situaci řešit na úřadech.
20 hod · Upraveno · To se mi líbí · 2

Zuzana Zajacova By ho osklbala aj o tie posledné spodky čo má na sebe,viesco napíšem ti do sz rôzne inštitúcie a kontakty ktoré budeš potrebovať a právnika nemusíš vôbec platiť,zaplatí to stat a budú to od tvojho vymáhať počkať sa posere s toho,hlavne mu neodpustaj a neber ho k sebe,ono sa dá vsetko odpustit len nevera nie!!!
20 hod · To se mi líbí · 2

Martina Schweiker Prvy krok by mal byt ale Advokat aby mala nieco pisomneho v ruke!!! Bez neho nedostane ani socialku ani unterhalt ani nic kedze on tam este byva
20 hod · To se mi líbí · 1

Martina Schweiker Armschein bei Amtsgericht zaplati advokata
20 hod · To se mi líbí · 1

Irena Plesníková Raděj v klidu a s rozvahou hledat nejlepší legální řešení, neunáhlovat se neposílat nikoho do pr... Civilizovaně, jinak člověk toho hodně ztratí - a to nejen peněz...
20 hod · To se mi líbí · 2

Irena Plesníková Velmi nezodpovědný člověk...
20 hod · To se mi líbí · 2

Eva Markova bigamia je v europe trestna,,možno že je muslim,,prvy krok si urobila kontaktovala si pravnika dalši je rozvod a majetkove vysporiadanie,,13 ročny chlapec už vie čo chce,,povedz mu taktne PRAVDU,,ja som svojim deťom povedala že ocko zlyhal ako môj manžel,ale ako ocko nezlyhal je dobry otec a deti maju s nim pekny vzťah,, držim ti palce,, rob všetko len pre seba a detičky,,si silna žena určite to zvladneš,,
20 hod · To se mi líbí · 1

Andrea Malczok Omg to je sila! Nebuď blba a ukaz mu co si zaslouží!!
20 hod · To se mi líbí

Zuzana Zajacova Aj keby bol muslim nesmie si takú nezodpovednosť dovoliť,najskôr by musel mat povolenie od prvej manželky až potom sa môže zavazovat k ďalšej žene,čo si môže dovoliť možno tak v iných zazobanych krajinách aby ich vôbec uživil
19 hod · To se mi líbí · 2

Barbara Banu Neni zadny muslim, naucte se cist! Ani v Islamu neni jedna zena sluzkou te druhe a mnohozenstvi je v mnoha islamskych zemi zakazano, takze se v dnesni dobe temer nepraktikuje!!! Uz jen jeji prijmeni je nemecke, to ze chlap udela zene dite mimo manzelstvi v Islamu ani neni mozny, predmanzelsky sex je zakazany a s dalsi zenou, kdyz uz, musi souhlasit ta prvni! Si fakt myslite, ze muslimky jsou na tom tak spatne
19 hod · To se mi líbí · 2

Sona Schmidt on ti musí nechat v byte dokud nebudeš mit jiný byt a ona tam nemá co dělat pokavat jsi tam ty.
19 hod · To se mi líbí · 1

Sona Schmidt rozhodne ne zij s nima.ty ji budeš varit a ona bude se milovat s tvým muzem.boze muj.to ne
19 hod · To se mi líbí

Sona Schmidt ona se na tebe nezlobi?????
19 hod · Upraveno · To se mi líbí

Sona Schmidt Zuzka Zajac o a ma pravdu.
19 hod · To se mi líbí

Helena Namsler Holka, okamzite se obrat na Jugendant tam ti pomohou.... co to mas za manzela??????
19 hod · To se mi líbí · 1

Sona Schmidt Evi Zimová tez dobře radi
19 hod · Upraveno · To se mi líbí

Helena Namsler Jugendamt, maji Hotline ve dne i v noci.
19 hod · To se mi líbí · 1

Evka Janatová Tristo tlak mam jak by som ho vyfackala debila! Stavaju sa vselijake veci a je blb ze si nedal pozor. Ale ze ma tolko drzosti ti toto po tolkych rokoch povedat! Smejd jeden! Bud silna!
19 hod · To se mi líbí · 3

Sona Schmidt o občanství neprijdete
19 hod · To se mi líbí

Sona Schmidt drzim ti palce a res vse přes jungeamt co nejdriv
19 hod · To se mi líbí · 1

Andrea Blu-Me To je vtip nie?? Ona ma prísť ku Vám bývať a ty máš variť??????? Zober deti a chod preč od neho!
19 hod · To se mi líbí · 1

Andrea Blu-Me Strašný chrapuň!!!
19 hod · To se mi líbí

Šárka Rydziová Dejte uz pokoj s tou reklamou na islam. Spoustu veci "nedovoluje" a presto se delaji a toleruji. Kdyz tam chcete bejt, tak si tam budte ale nekrmte nas tema blbinama, clovek co kouka kolem sebe a pouziva svoji hlavu se vam akoeat vysmeje. A jeji manzel klidne muze bejt muslim. V Nemecku jich je jak nasr... jeho matka by mohla bejt muslimka vdana za Nemce. Zas tak slozity to neni. Tak fakt stacilo, my vime ze se tam maji zensky "uzasne".
17 hod · Upraveno · To se mi líbí · 6

Jana Nova Je my lito co te potkalo . Ale delas si prdel ze hledas radu. Sbal fidlatka a jestli máš kam mazej.
17 hod · To se mi líbí

Ivana Petrovic Co když nemá kam? A to má jako manželovi všechno nechat a jít s dětma do parku na lavičku?Šárko,její manžel klidně může být muslim,ale taky nemusí.Já to nevím.
17 hod · To se mi líbí

Šárka Rydziová Kdyz odejde, tak on rekne, ze mu unesla deti a nakonec ji je fakt vezmou. Chudak holka. Musi bejt nekompromisni od zacatku, ale bude na to vicemene sama. Potrebuje pravnika/advokata.
17 hod · Upraveno · To se mi líbí · 4

Giani Katerina JEZIS kam by chodila s detma ??? At tahne on neee ?
17 hod · To se mi líbí · 5

Renata Roux Sramkova nesmis opustit byt a ulehcit mu to, mas hlavne zodpovednost za sve deti....tvuj byvaly je zmetek.... a ty mas v ruce trumfy. Jen si musis zachovat chladnout havu a opravdu kontaktovat nejakeho pravnika, co nejdrive...bud rychlejsi nez on...zmetek zmetkem zustane....drzim palecky, vsechno bude v poradku
17 hod · To se mi líbí · 4

Olga Macekova to je dobry kokot...no tak to by sa mne to neodvazil povedat ani z daleka,,,kopni ho do guli,,decka su tvoje a s chrapunmi sa nebav....je manzel talian,,???davaj velky pozor,,no a o tu jeho huderu,,vobec nerozmyslaj pripusti aby sa objavila u teba doma
17 hod · To se mi líbí · 2

Sarka Schmid Hrdlickova Urcite bych si vyhledala "Frauen in Not" a nechala si poradit od odborniku,jak nejlepe postupovat.Vyspat se na to.A krucek po krucku celou situaci resit,uteky a unahlena rozhodnuti asi nebudou to nejlepsi.Hlavu vzhuru.
17 hod · To se mi líbí · 3

Giani Katerina Marusko mysli ted jen na sebe a na deti (ktery ti NIKDO NIKDY nevezme pokud budes dobra mama) pravnik vse vyresi za tebe a platit ho bude ON nebo stat jestli na to nemas .. taky to mam za sebou ... bude to nocni mura par mesicu ale pak ti bude lip bez takovyho hajzla . Potom vem decka a prijed za mnou a zapijem to
16 hod · To se mi líbí · 8

Dana Hansen Kontaktuj pravnika, a z bytu neodchazej, odejit ma on, a neboj se o deti neprijdes, on ti je podle me nemuze jen tak vzit.....Sama jsem jako nactileta zazila stejnou situaci v pozici ditete, kdy si muj otec nasel milenku a ona bydlela 5 mesicu s nami a vim co to byloza peklo....
16 hod · To se mi líbí · 1

Giani Katerina Ty vogo Danco to je uchyl zvracenej no neee ? To je hnus ! To prece deti nesmej videt ne ?
16 hod · To se mi líbí

Barbara Banu Sarko nikdo tu nedela reklamu na Islam, ale kdyby si nekteri precetli od zacatku tak vi, ze muslim neni a tecka. Ono je ve finale jedno co je, protoze to je o lidech, ne o nabozenstvi. Podstatne je, ze ona je doma a v pravu, kdyby utikala pryc postavi do nevyhody sebe i deti a vsechno by se otocilo proti ni. Schuzku s pravnikem uz ma domluvenou, tak jen nezbyva nez poprat pevne nervy, at to ustoji a ma rychle za sebou!
16 hod · To se mi líbí · 5

Jiřina Bruderer Kážová Holky už ti poradily. Já ti posílám náruč plnou síly a pár kapesníků! Drž se a bojuj! Máš dost kamarádek, které tě podrží?
15 hod · To se mi líbí · 2

Lady Mielikki Mňa pičlo! Úplne mi prišlo zle!!! Ja by mu vajcia odsekla!!!! Prasa jedno!! Chlapy sú depraváci, svine!
14 hod · To se mi líbí · 2

Nady Tkadlec Podle me te chtel vyprovokovat tim co vyblil z te jeho drzky aby ses nastvala a odesla ty ,ale v zadnem pripade to nedelej!!!!to je snad jasne nezapomen ze chyba je na jeho strane!!!!jednoduche reseni
14 hod · To se mi líbí · 1

Daniela Vila Amalka To je vtip? Je mi to luto,
13 hod · To se mi líbí

Drahuse Groverova frajirka vyhodit, nechat si zmerit alimenty a to se asi mila milenka nejspis zlobit zacne, protoze z jeji lasky bude natotata v nemecku zebrak. ono platit na 2 deti alimenty a pak jeste vyzivny na tebe, je sakra narez zustane mu sotva ctvrtina vydelku, no ale aspon si muzou dokazat, jak silna ta jejich laska je, protoze budou asi muset zit ze vzduchu jak jsi vubec prisla na to, ze by jsi ty mela o deti prijit? muslim muze bejt treba stokrat, tady v nemecku musi respektovat jejich zakony a zakon o rodine je tady velmi prehlednej a jasnej.
13 hod · To se mi líbí · 5

Jana Kadnar Marie Marie Indlekofer nezavidim ti a asi ti ani jedna z nas nepomoze!!! Neviem ci je tvoj muz Muslim , boli tu dohady!!! Je to v podstate jedno kto je on, lebo je hovado !!! Ale Ty si vaz sama seba !!! Skor mam pocit, ze sa ho bojis, lebo ak nie, tak by si s nim vyrazila davno dvere, keby prisiel a povedal ti, ze budete "vsetci spolu". Ak mas strach, treba zobrat deti a ist prec. A je tvoj muz muslim ci nie?
10 hod · To se mi líbí · 1

Jana Kadnar To kto je tvoj muz, totiz hra vela krat velku rolu v tom ako sa ty ako zena zachovas!!! Ale mysli na to, ze si MAMA!!! A nikto ti nebude urcovat kde budu TVOJE deti
10 hod · Upraveno · To se mi líbí

Martina Walser Marusko drzim vam palce at vam to vsechno dobre dopedne.ja vim ze to je kruty ale zase bude lip to co udelal vam udela zas ji to je na 100% .pak to pozna sama to co udala ona vam a on to jse jim vrati dvakrat. Hlavu vzhuru mi cesky neco vydrzime.
5 hod · Upraveno · To se mi líbí · 1

Jindra Thon Marusko, ja drzim samozdrejme take palce. jedna vec mi jeste napadla. mohla by ses obrat i na "frauenhaus" v tvem okoli. samozdrejme ne se tam odstehovat, ale oni delaji zdarma poradenske sluzby, maji velke zkusenosti a mozna by ti poradili i dobreho pravnika, pokud ho jeste nemas
5 hod · To se mi líbí · 1

Jindra Thon ano, a zitra tam odjizdim, pokud neco potrebujes, moc rada zaridim,napis, budu se tesit!!!!
5 hod · To se mi líbí · 1

Katerina Friedlova Tak to je fakt silena situace! Seber nervy,porad se s odbornily a jdi do nej! Platit (nemyslim jen financne) by mel on!!!! A ze se nestydi takovyhle navrhy! Ja bych mezitim si to jela i s detmi rozmyslet k rodocum. Uklidnis se,oni ti pomuzou a s novou silou sr pak vrhnes na boj! Preju hodne stesti. P.s. kde zijes?
4 hod · To se mi líbí

Jindra Thon co se tyce toho pasu, ja si ho letos nechavala delat taky, pak jsem dala kamaradce plnou moc ana mi ho vyzvedla a poslala,
4 hod · To se mi líbí

Jindra Thon ja ted bydlim u heidelbergu, v jedne vesnicce nedaleko wiesloch a ty marusko? jsi taky z marianek?
4 hod · To se mi líbí

Katerina Friedlova Tak to je mi lito. Tak k nejake kamatadce,spurozenci...k nekomu,kdo ti psychicky pomuze. Drz se!!!
3 hod · To se mi líbí

Martina Schweiker Jindra tak ty niesi daleko odo mna...
3 hod · To se mi líbí · 1

Šárka Rydziová Jenze kdyz odjede, tak ten zmetek rekne ze mu vzala deti a bude mit argument. To ne, odjet ted nemuze.
3 hod · To se mi líbí · 1

Jindra Thon ahoj Martino, a kde bydlis ty?
3 hod · To se mi líbí · 1

Martina Schweiker Marie najdolezitejsie je teraz mat niekoho komu sa mozes zdoverit...moze to byt aj kamaratka z Fb ...pomoze sa AJ po Telefone vyplakat a pohovorit.... Tiez odporucam dajaku organizaciu ako charitas,Haus der Familie, usw.kde maju poradne ... Alebo AJ si vyjst ( u nas ponukaju take ze spolocne ranajky v dome mladeze pre dospelych atd..... Ver mi dobre to padne proste vyjst AJ s malou a neskryvat sa len za tymi 4 stenami ktore v Momente AJ tak nenavidis...a na druhej Strane AJ jemu ukazat aka si silna a na neho kasles a zijes dalej aj ked to boli... Lebo ty si vyhrala,AJ ked to on teraz este nevie...
3 hod · To se mi líbí

Martina Schweiker Jindra ja som Heilbronn
3 hod · To se mi líbí

Jindra Thon jejda, tak to jsi skoro moje sousedka, pojedu zitra rano okolo smer cechy, ale moc brzo rano, ale az se vratim, tak bychom se treba sejit....
3 hod · To se mi líbí

Martina Schweiker Rada . My odchadzame zajtra na Bodensee
3 hod · To se mi líbí

Jindra Thon tak hezkou dovolenou!
3 hod · To se mi líbí · 1

Ivana Bockova Advokát ok!!!!
2 hod · To se mi líbí · 1

Radka Pribylova Omg
43 min · To se mi líbí

Radka Pribylova Nejde mi videt komenty- nevim jestli to chapu dobre ze byste snad bydleli vsichni spolu a ty varila??
42 min · To se mi líbí
Bambi
 

Re: Váš názor

Příspěvekod Kohant » pát 22. srp 2014 15:46:09

A mně králíci prcat nechtěj.
21>∞ Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
Kohant
Moderátor
 
Příspěvky: 40248
Registrován: stř 05. lis 2008 7:34:45

Re: Váš názor

Příspěvekod Lenka » úte 26. srp 2014 10:31:08

Kohant píše:A mně králíci prcat nechtěj.

Snad jsi to celé nečetl?
Lenka
Člen
 
Příspěvky: 11148
Registrován: pon 06. dub 2009 18:50:07

Re: Váš názor

Příspěvekod molie » úte 26. srp 2014 11:03:53

lenka píše:
Kohant píše:A mně králíci prcat nechtěj.

Snad jsi to celé nečetl?

Neprcaji mu kralici, nemusi je krmit, ma cas cist.
“It is forbidden to urinate under penalty of confiscation.”
molie
Člen
 
Příspěvky: 15885
Registrován: úte 18. lis 2008 21:49:25

Re: Váš názor

Příspěvekod Lucineni » stř 31. pro 2014 15:11:08

Zamyšlení se nad sebe sebou ( hlava nejen na okrasu)

Už mi to vážně nedá a musím založit téma. Snad každej den se tu opakujou furt stejný témata, který jsou uplně "mimo".
Řešíte, zda zůstat s partnerem, když vás podvádí, když je na vás hnusnej, nebo nevim co ještě. Zda můžete zhubnout dvacet kilo za měsíc(obrazně) a jiný voloviny. Zamyslete se. Nebo máte hlavu jen na okrasu? Proč ze sebe děláte blbky?
Lucineni
 

Re: Váš názor

Příspěvekod Friday » stř 31. pro 2014 15:19:40

:D No jo. Luci fakt neni. Nebo kdo z vás to sem zase strčil?
Senior byl uvězněn ve sklápěcí posteli a bylo nutné ho zachránit. Indického penzistu močícího u trati srazila kráva, jejíž tělo bylo odmrštěno do vzduchu, když ji srazil projíždějící expres.
Friday
Člen
 
Příspěvky: 40390
Registrován: pon 17. lis 2008 22:12:36

Re: Váš názor

Příspěvekod Kohant » stř 31. pro 2014 15:55:02

Někdo komu se nedaří zhubnout dvacet kilo za měsíc.
21>∞ Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
Kohant
Moderátor
 
Příspěvky: 40248
Registrován: stř 05. lis 2008 7:34:45

Re: Váš názor

Příspěvekod Friday » stř 31. pro 2014 15:59:43

Kohant píše:Někdo komu se nedaří zhubnout dvacet kilo za měsíc.

Nesváděj to na mě, prosím!
Senior byl uvězněn ve sklápěcí posteli a bylo nutné ho zachránit. Indického penzistu močícího u trati srazila kráva, jejíž tělo bylo odmrštěno do vzduchu, když ji srazil projíždějící expres.
Friday
Člen
 
Příspěvky: 40390
Registrován: pon 17. lis 2008 22:12:36

Re: Váš názor

Příspěvekod Kohant » stř 31. pro 2014 16:08:06

Friday píše:
Kohant píše:Někdo komu se nedaří zhubnout dvacet kilo za měsíc.

Nesváděj to na mě, prosím!

(obrazně)
21>∞ Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
Kohant
Moderátor
 
Příspěvky: 40248
Registrován: stř 05. lis 2008 7:34:45

Re: Váš názor

Příspěvekod Friday » stř 31. pro 2014 16:11:22

Tohle je stejně chlívek pro podvrhy.
Senior byl uvězněn ve sklápěcí posteli a bylo nutné ho zachránit. Indického penzistu močícího u trati srazila kráva, jejíž tělo bylo odmrštěno do vzduchu, když ji srazil projíždějící expres.
Friday
Člen
 
Příspěvky: 40390
Registrován: pon 17. lis 2008 22:12:36

Re: Váš názor

Příspěvekod visa » pon 06. dub 2015 23:27:50

Ahoj, jsem ve vztahu necelé dva roky a od začátku jsme na to šli moc rychle. Já mám 20 a přítel bude mít brzy 25. V podstatě chození ani neproběhlo..Jelikož je přítel z Trenčína/hodina a půl cesty ode mě/ , jezdil ke mě hned od začátku třeba na 4 dny. Pak se to stupňovalo byl z toho týden, dva týdny až se nakonec ke mě přestěhoval/bydlím s rodiči a sestrou/ a našel si v česku práci. Asi hned na začátek bych měla říci, že přítel studoval teologii- měl být knězem, dal si rok pauzu, aby se ujistil, že to chce dělat..a mezitím si našel mě. Studium tedy přerušil úplně. Stále ale chodil do kostela a modlil se pravidelně. První rok byl nádherný, přítel byl a stále je pozorný a strašně hodný a takový pravý gantleman. Sex jsme měli asi po třetím měsíci chození a doposud skoro každý den. Před třemi dny se ale přítel úplně změnil, řekl mi, že není duševně spokojený a naplněn. Že už nechce mít sex, že ani neví zda se mnou chce být a jestli chce se mnou bydlet. Dal mi úplnou nejistotu, mám v hlavě zmatek. Dnes jsme se ale o tom opět bavili a řekl mi, že mě miluje, ale že sex chce mít až po svatbě. Že když má sex, tak pak si daleko více všímá ženských okolo, sleduje péčko a onanuje/ kvůli jeho onanování jsme se v poslední době hádali, nelíbilo se mi to, on to nechtěl dělat, ale že ho to vždy zlákalo a byl to začarovaný kruh/. Já jsem z toho nešťastná. Vydržím být bez sexu měsíce, ale roky? Svatbu plánuji až tak za 3-4 roky. Já mám strach, že by náš vztah bez sexu nepřežil, přece jen se mu tím odevzdávám a dávám mu tím najevo, že ho miluji, předávám mu city, emoce a celkově se tak utužujeme. Když si ale představím, že nebudeme mít sex například další tři roky je to pro mne nepochopitelné a nelogické. Navrhla jsem, že nemusíme mít sex každý druhý den, ale třeba jednou za měsíc, když dostaneme chuť. Že přece není hřích mít někoho rád a milovat se s ním z lásky. On, že si to musí promyslet. Teď nevím co přijde dalšího? Já osobně jsem pokřtěná a byla jsem i u sv. přijímání, ale poslední 4 roky, to nějak "ignoruji". Daleko mne více přitahuje buddhismus. Rozhodně nevěřím v člověka, který stvořil celý svět..a musím se teď podle něj řídit. To je to, že přítel neustále se obrací k víře když má třeba nějaký problém, nebo neví co dál. Čeká co mu řekne Bůh, jestli to je dobré nebo ne. Já to samozřejmě akceptuji, akceptuji tuto víru, nevyčítám mu to, zajdu s ním i do kostela. Ale tohle sousto je už pro mne moc velké..napište mi prosím váš názor, za každý budu ráda.
visa
 

Re: Váš názor

Příspěvekod Kohant » úte 07. dub 2015 4:26:56

Horší jak moji králíci.
21>∞ Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
Kohant
Moderátor
 
Příspěvky: 40248
Registrován: stř 05. lis 2008 7:34:45

Re: Váš názor

Příspěvekod tinka » ned 12. črc 2015 20:58:33

Ahoj holky je to akutka ! Jsme na výletě u vody a našla jsme na břehu kachnu je na kraji vody a má zavřený oči a i když jsme u ni blízko tak se neřekne a furt tam je oči zavřený a občas zaklepe hlavou z levá doprava umírá nebo spí nebo co? Co mám dělat nebo kam zavolat nevím jestli ji náhodou někdo neublížil fakt s tím nemám zkušenosti co by jste dělali
tinka
 

Re: Váš názor

Příspěvekod Friday » ned 12. črc 2015 21:13:30

tinka píše:Ahoj holky je to akutka ! Jsme na výletě u vody a našla jsme na břehu kachnu je na kraji vody a má zavřený oči a i když jsme u ni blízko tak se neřekne a furt tam je oči zavřený a občas zaklepe hlavou z levá doprava umírá nebo spí nebo co? Co mám dělat nebo kam zavolat nevím jestli ji náhodou někdo neublížil fakt s tím nemám zkušenosti co by jste dělali

Konfitovaly.
Senior byl uvězněn ve sklápěcí posteli a bylo nutné ho zachránit. Indického penzistu močícího u trati srazila kráva, jejíž tělo bylo odmrštěno do vzduchu, když ji srazil projíždějící expres.
Friday
Člen
 
Příspěvky: 40390
Registrován: pon 17. lis 2008 22:12:36

Re: Váš názor

Příspěvekod molie » ned 12. črc 2015 21:16:06

Friday píše:
tinka píše:Ahoj holky je to akutka ! Jsme na výletě u vody a našla jsme na břehu kachnu je na kraji vody a má zavřený oči a i když jsme u ni blízko tak se neřekne a furt tam je oči zavřený a občas zaklepe hlavou z levá doprava umírá nebo spí nebo co? Co mám dělat nebo kam zavolat nevím jestli ji náhodou někdo neublížil fakt s tím nemám zkušenosti co by jste dělali

Konfitovaly.

:-
No já určitě.
“It is forbidden to urinate under penalty of confiscation.”
molie
Člen
 
Příspěvky: 15885
Registrován: úte 18. lis 2008 21:49:25

Re: Váš názor

Příspěvekod Ivan-1 » pon 13. črc 2015 4:52:12

Odočit!
Ivan-1
Moderátor
 
Příspěvky: 14453
Registrován: stř 12. lis 2008 18:11:48

Re: Váš názor

Příspěvekod GeneHawkins » pon 13. črc 2015 10:51:07

To už možná někdo udělal...
GeneHawkins
Moderátor
 
Příspěvky: 27118
Registrován: stř 29. říj 2008 21:48:59

Re: Váš názor

Příspěvekod (skrytý) » ned 02. říj 2016 7:32:32

Ahoj, určitě si většina z vás všimla, že mezi uživateli zdejšího bazárku je i sorta mužů, kteří také mají zájem o nošené oblečení, ale v trochu jiném stavu, než ostatní nakupující. Zřejmě i velká část z vás jimy byla přímo oslovena, stejně tak jsme byla několikrát já. Nic proti tomu nemám, takže jsem souhlasila (ponožky/nadkolenky, silonky i kalotky), ale všichni nakonec přestali komunikovat. Ani jednou to nedošlo do konce. Máte někdo opačnou zkušenost, nebo většina dělá téhle skupině, na kterou už tak dost lidí nahlíží skrz prsty, ještě jméno kecálků?
(skrytý)
Člen
 
Příspěvky: 1560
Registrován: pon 23. dub 2012 19:02:33

Re: Váš názor

Příspěvekod (skrytý) » ned 02. říj 2016 7:37:32

Ja mela zkusenost taky, akorat chteli fotky ponožek a pak ze poslou prachy a nic... no a pak asi tri mesice zpet mi napsal jeden, ja mu napsala ze uz nic fotit nebudu, ze uz mi takový psali a nic z toho a on mi poslal penize predem, okamzite během par minut . Poslal 1200 a ja mu poslala 4 pary ponozek.
(skrytý)
Člen
 
Příspěvky: 1560
Registrován: pon 23. dub 2012 19:02:33

Re: Váš názor

Příspěvekod (skrytý) » ned 02. říj 2016 7:45:31

Já mám taky zkušenost. Taky mi jeden napsal o kalhotky. Po zkušenostech ostatních dívek, jsem mu rovnou napsala: Kalhotky kupuji za cenu 50-130 kč. K nošeným 1 den přidej 100 a poštovné , k nošeným více než 2 dny, 200 a poštovné. Kalhotky nefotím oblečené. Jestli s tím souhlasíš, tak se ozvi znovu. Tak napsal ok, ať vyfotím nějakou ukázku kalhotek, ať si může vybrat. Nafotila jsem mu osmery kalhotky a už se neozval. Když jsem mu napsala, že je to prasák bez úrovně a bez vychování, tak se konečně ozval a napsal- že jsou kalhotky pěkný ,ale moc drahý. Jako bych mu cenu nepsala od začátku. Jinak o boty a ponožky píše pořád někdo a nikdy to nedopadne.. a to za to nechci moc, 100 za boty+ poštovný a 200 za ponožky nošený až do smradlava
(skrytý)
Člen
 
Příspěvky: 1560
Registrován: pon 23. dub 2012 19:02:33

Re: Váš názor

Příspěvekod (skrytý) » ned 02. říj 2016 7:47:45

Mam uz nekolik mesicu chlapika je to kamionak jezdinsi pro kalhotky kazdy mesic vzdy tu necha 2000 ja za dohledu meho manzelq predam balicek a jede se dál takhle pres net se toho ale proda malo
(skrytý)
Člen
 
Příspěvky: 1560
Registrován: pon 23. dub 2012 19:02:33

Re: Váš názor

Příspěvekod Friday » ned 02. říj 2016 11:21:54

Mohu nabídnout několikero velmi despotických kalhotek.
Senior byl uvězněn ve sklápěcí posteli a bylo nutné ho zachránit. Indického penzistu močícího u trati srazila kráva, jejíž tělo bylo odmrštěno do vzduchu, když ji srazil projíždějící expres.
Friday
Člen
 
Příspěvky: 40390
Registrován: pon 17. lis 2008 22:12:36

Re: Váš názor

Příspěvekod Kohant » ned 02. říj 2016 11:57:33

Já deku co na ní spí pes.
21>∞ Odkaz je skrytý pro nepřihlášené, prosím, registrujte se a přihlašte, abyste viděl tento link.
Kohant
Moderátor
 
Příspěvky: 40248
Registrován: stř 05. lis 2008 7:34:45

Re: Váš názor

Příspěvekod HR manager » pon 12. pro 2016 11:22:22

ZÁHLAVÍ PRACUJÍCÍ CHUDOBA

ČESKO VERSUS NĚMECKO Medián Česko Německo Medián
Odbytový manažer 31 427 88 488
Pilot, navigátor, palubní technik 35 779 87 762
Advokát 47 534 87 465
Obchodní manažer 54 643 86 518
Bankovní poradce 45 122 86 115
Finanční manažer 81 897 83 040
Pojistný matematik 36 808 81 601
Manažer výroby 37 868 81 110
IT specialista 35 485 80 279
Hlavní účetní 34 542 79 718
Farmaceutický specialista 39 833 77 806
Manažer dodavatelsko-odběratelských vztahů 29 396 73 647
Konstruktér 41 144 73 406
Vysokoškolský učitel 34 220 71 747
Asset manažer 48 497 71 528
Výzkumný pracovník 42 663 70 922
Odhadce nemovitostí 46 270 70 660
Asistent lékaře 28 497 70 152
Úvěrový specialista 45 816 69 095
Právník 29 254 69 089
Vývojář softwaru 50 833 67 542
Technik kvality 30 177 63 775
Architekt 32 120 60 858
Policista 29 692 60 062
Daňový poradce 26 939 59 581
Hasič 33 577 55 633
Novinář 27 729 54 646
Psychoterapeut 28 239 54 232
Lékárník 37 723 52 671
Učitel MŠ, ZŠ, SŠ 25 641 52 671
Instalatér 23 301 52 341

Medián Medián
Česko Německo
Automechanik 21 853 51 354
Řidič MHD 28 257 49 379
Stavební dělník 21 043 46 087
Řezník 18 951 46 087
Bagrista 24 218 44 770
Nástrojař 29 039 44 526
Obsluha CNC strojů 29 130 44 243
Strojvedoucí 36 967 43 717
Dlaždič,obkladač 18 058 43 453
Průvodčí 31 042 43 453
Překladatel a tlumočník 28 655 42 663
Oční optik 26 765 42 505
Voják 27 570 40 820
Účetní 21 186 40 043
Pokrývač 23 301 37 703
Sekratářka 20 621 36 183
Úředník 24 895 34 954
Ošetřovatel v sociálních službách 17 945 34 756
Průvodce v cestovním ruchu 15 655 34 631
Řidič nákladních vozidel 19 064 34 528
Recepční v hotelích 18 694 33 182
Elektrikář 24 156 33 055
Řidič autobusu 25 099 33 053
Obráběč kovů 24 040 32 919
Truhlář 15 812 32 540
Podlahář 19 656 31 602
Zahradník 15 341 30 022
Pracovník call centra 25 248 29 947
Zdravotní sestra 28 981 28 758
Prodavač 15 717 28 154
Pekař 16 586 28 122
HR manager
 

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze bez registrace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 120 návštěvníků