Kohant píše:Co je to rozpuštěný med?
Tigra píše:Jo, zahřátej.
Ta buchta je na chuť výborná, klidně by tam toho medu mohlo být ještě míň, citron+jogurt je dost výrazný sám o sobě. Ale jako vždycky je taková tuhá, slepená, jak těsto, nenadýchaná. Přitom normálně vyskočí, hlavně s tím vinným kamenem je to tutovka, ale nakonec sklapne. Určitě je to tím medem, ještě se mi nikdy nepovedla bez cukru nadýchaná (mně se to teda málokdy povede i s cukrem )
Pečete s tím medem někdo? Nemáte trik? Víc mouky? Škrob?
Tigra píše:
alexx píše:Počkám si na rezenci, ale líbí se mi to.
Tigra píše:alexx píše:Počkám si na rezenci, ale líbí se mi to.
No to předpokládám, myslím, že nikdo tady mimo mne nemá domácnost v takovém chaosu, že by začínal péct o půlnoci.
Tigra píše:Tak už máš nejvyšší čas, co sedíš?!
Tigra píše:alexx píše:Počkám si na rezenci, ale líbí se mi to.
No to předpokládám, myslím, že nikdo tady mimo mne nemá domácnost v takovém chaosu, že by začínal péct o půlnoci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 146 návštěvníků