Je to v troubě. Moravskou klobásu žádný navštívený řezník neměl, koukala jsem na webu, že ji mají v Globusu, no tam se mi nechtělo jet, tu, co mají v DeBille, bych do pusy nevzala. Pokud správně hádám, myslela jsi tohle?
https://www.globus.cz/liberec/objednavk ... lobus.htmlPříště zkusím tu klobásu, teď jsem použila 11 špekáčků z Naše maso (koupila jsem 12 a jeden skoro hned sežrala nastudeno), jsou krásně voňavé, chutné, sloupla jsem je. Papriku jsem dala nejdřív ogrilovat a zapařit, aby šla oloupat, nemám paprikovou slupku ráda. Přidala jsem tam lžíci Sambal Manis.
Ani to moc nepustilo tuk, ráno možná seberu nahoře tak maximálně lžíci?, až to bude ztuhlé.
Chápu, že z normálně prodávaných špekáčků to nemá cenu dělat, do toho bych nešla.