slimatko píše:Tigra píše:http://www.sheistheone.ch/2012/05/diy-hangar.html?m=1
Zkoušela jsem to podle návodu, ale vylezlo mi tohle

Slimatko, pamatuješ kauzu, kdy Olala rok čekala na kabelku? Tak dnes jsem o tom četla. Tyhle nové modely bývají na pořadník, do obchodů chodí omezené množství a vždycky u každé zásilky rozhodne vedoucí, komu ji pošle. Nejdříve VIP zákaznicícm, pak takovým těm, co fakt nakupují a otrapám, co se tam chodí jenom fotit a nic nekoupí prostě nic nepřidělí.

To se má teda Olala čím chlubit, že na ni rok čekala. Ona se považuje za "VIP zákaznici", ale Louis Vuitton ji teda rozhodně za VIP a vypadá to, že ani za zákaznici, nepovažuje.

mmch: koukala jsem na tu její kabelu, má od začátku patinu na uchu i okolo zámku, vsadím se, že je z bazaru, takhle nová kabelka nevypadá. Takže myslím, že jí ji nakonec ani neprodali.
Není vona nějaká postižená,že si schovává deset let vstupenky do kina? A pak jim napíše, jestli by ji za to něco nedali - a oni jí pošlou gumovou reklamní hračku a jednu (1!!) volnou vstupenku a ona se z toho může na videu poprcat....to je fakt taková chudinka?
A ty tašky! Ona má doma dvacet kilo papírových tašek, to snad není možný, kde bydlí, když všechen tenhle bordel skladuje doma? Jak ty báby, když umřou a pak k nim ani nejde vstoupit do bytu, protože mají doma nanošený bordel, co nasbíraly za 20 let okolo kontejneru.