Ivan-1 píše:ceny píše:https://www.novinky.cz/muzi/483369-vypada-jako-hovezi-ale-neni-to-hovezi-bezmasy-burger-slavi-uspech.html
Proč se pořád dělá bezmasé jídlo, co má vypadat jako maso? Proč se nedělá třeba steak, co vypadá a chutná jako rajce?
Z duše mi vravíš!
Kohant píše:Ivan-1 píše:ceny píše:https://www.novinky.cz/muzi/483369-vypada-jako-hovezi-ale-neni-to-hovezi-bezmasy-burger-slavi-uspech.html
Proč se pořád dělá bezmasé jídlo, co má vypadat jako maso? Proč se nedělá třeba steak, co vypadá a chutná jako rajce?
Z duše mi vravíš!
Salám bezmasý paprikový 68,00 Kč
POUŽITÍ: Rostlinná uzenina je upravená směs pšeničných bílkovin, kukuřičného
škrobu, neagresívního koření a kokosového tuku. Je určena především pro přímou
spotřebu, ale podle fantazie ji lze i tepelně zpracovat - vařit, dusit,
smažit, péct či grilovat.
SLOŽENÍ: pšeničný lepek, kukuřičný škrob, rostlinný protein, pšeničná krupice,
rýže, kořenící a ochucovací směs, sůl, přírodní barvivo, voda
Sitar píše:Kohant píše:Ivan-1 píše:ceny píše:https://www.novinky.cz/muzi/483369-vypada-jako-hovezi-ale-neni-to-hovezi-bezmasy-burger-slavi-uspech.html
Proč se pořád dělá bezmasé jídlo, co má vypadat jako maso? Proč se nedělá třeba steak, co vypadá a chutná jako rajce?
Z duše mi vravíš!
Salám bezmasý paprikový 68,00 Kč
POUŽITÍ: Rostlinná uzenina je upravená směs pšeničných bílkovin, kukuřičného
škrobu, neagresívního koření a kokosového tuku. Je určena především pro přímou
spotřebu, ale podle fantazie ji lze i tepelně zpracovat - vařit, dusit,
smažit, péct či grilovat.
SLOŽENÍ: pšeničný lepek, kukuřičný škrob, rostlinný protein, pšeničná krupice,
rýže, kořenící a ochucovací směs, sůl, přírodní barvivo, voda
Takže vlastně totéž co salám masový.
Tigra píše:Kohante, co blbneš, pouštíš brambory na svobodu?
Friday píše:Včera jsem si dala U Vltavy restované zelené fazolky a málem jsem to nepřežila. Společensky i doslova.
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 126 návštěvníků