Friday píše:Mám se dobře, dělám si, co chci, a jsem v pohodě. Jen nevím, jestli mě z toho nemá tížit svědomí, když kolem dokola se všechno jen sere ...
A víš, že jsi prošvihla Ivana na divadle?
Friday píše:Mám se dobře, dělám si, co chci, a jsem v pohodě. Jen nevím, jestli mě z toho nemá tížit svědomí, když kolem dokola se všechno jen sere ...
Tigra píše:Friday píše:Mám se dobře, dělám si, co chci, a jsem v pohodě. Jen nevím, jestli mě z toho nemá tížit svědomí, když kolem dokola se všechno jen sere ...
A víš, že jsi prošvihla Ivana na divadle?
Friday píše:U mě se děje všechno v pořádku. Jen pořád nevím, kdy se mám stát echt penzistkou. Vypadá to, že ani v důchodu není člověk v bezpečí.
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-i ... .seznam.cz
Tigra píše:Friday píše:U mě se děje všechno v pořádku. Jen pořád nevím, kdy se mám stát echt penzistkou. Vypadá to, že ani v důchodu není člověk v bezpečí.
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-i ... .seznam.cz
Celý život žiješ na hranici zákona, riskuješ mezi životem a smrtí, a teď bys chtěla klid?
Friday píše:Řekla jsem si, že zůstanu doma a trochu poklidím, když bude to super vedro. No, doma jsem zůstala ...
Friday píše:Vedro bylo. Ale pak jsem měla dlouhou dovolenou all exclusive - bez internetu a bez mailů. Super!
Tigra píše:Friday píše:Vedro bylo. Ale pak jsem měla dlouhou dovolenou all exclusive - bez internetu a bez mailů. Super!
A už jsi v hokně?
Friday píše:Tigra píše:Friday píše:Vedro bylo. Ale pak jsem měla dlouhou dovolenou all exclusive - bez internetu a bez mailů. Super!
A už jsi v hokně?
Každý den.
GeneHawkins píše:Friday píše:Tigra píše:Friday píše:Vedro bylo. Ale pak jsem měla dlouhou dovolenou all exclusive - bez internetu a bez mailů. Super!
A už jsi v hokně?
Každý den.
A co jste dneska dělali?
Kohant píše:GeneHawkins píše:Friday píše:Tigra píše:Friday píše:Vedro bylo. Ale pak jsem měla dlouhou dovolenou all exclusive - bez internetu a bez mailů. Super!
A už jsi v hokně?
Každý den.
A co jste dneska dělali?
Asi pučovali.
Kohant píše:Prosím, vím, že tato zpráva pro vás zní zvláštně, překvapivě a pravděpodobně neuvěřitelně, ale je to realita. Jmenuji se Ginny Dvorak narozená v češtině 2. února 1950. Musela jsem vás takto kontaktovat, protože chci udělat něco velmi důležitého. Přijde vám to trochu podezřelé, docela pravda, že mě neznáte. Mám skutečně terminální rakovinu jícnu, můj lékař mi právě oznámil, že mé dny jsou sečteny vzhledem k mému zdravotnímu stavu. Tuto nemoc mám přes 8 let. Jsem vdova a už nemám děti, protože jsem při autonehodě přišla o manžela a našeho jediného adoptovaného syna. Manžel je sterilní, proto jsme neměli děti. Mám v plánu rozdat všechny své věci. Málem jsem prodal svůj podnik, včetně ropné společnosti, část všech těchto peněz bude věnována různým spolkům, centrům pro sirotky a bezdomovce. Nevím, v jakém oboru pracuješ, ale rád bych ti pomohl pomoci ostatním. V současné době mám na svém osobním účtu zablokovaný účet ve výši 370 000€, který jsem si ponechal na projekt výstavby sirotčince. Jsem rád, že vám mohu dát tyto peníze, které vám mohou pomoci ve vašem podnikání a vašich projektech, přijměte je, prosím, protože je to dar, který vám dávám, a to aniž bych se na oplátku žádal, děkuji za rychlou odpověď, pokud máte skutečný zájem, udělejte to Vím, že mír a Boží milosrdenství jsou s vámi. Vřele V případě zájmu mě kontaktujte
Není to podezřelé? Jak mi může dát eura ze zablokovaného účtu? V tom bude nejspíš nějakej chyták.
Tigra píše:Kohant píše:Prosím, vím, že tato zpráva pro vás zní zvláštně, překvapivě a pravděpodobně neuvěřitelně, ale je to realita. Jmenuji se Ginny Dvorak narozená v češtině 2. února 1950. Musela jsem vás takto kontaktovat, protože chci udělat něco velmi důležitého. Přijde vám to trochu podezřelé, docela pravda, že mě neznáte. Mám skutečně terminální rakovinu jícnu, můj lékař mi právě oznámil, že mé dny jsou sečteny vzhledem k mému zdravotnímu stavu. Tuto nemoc mám přes 8 let. Jsem vdova a už nemám děti, protože jsem při autonehodě přišla o manžela a našeho jediného adoptovaného syna. Manžel je sterilní, proto jsme neměli děti. Mám v plánu rozdat všechny své věci. Málem jsem prodal svůj podnik, včetně ropné společnosti, část všech těchto peněz bude věnována různým spolkům, centrům pro sirotky a bezdomovce. Nevím, v jakém oboru pracuješ, ale rád bych ti pomohl pomoci ostatním. V současné době mám na svém osobním účtu zablokovaný účet ve výši 370 000€, který jsem si ponechal na projekt výstavby sirotčince. Jsem rád, že vám mohu dát tyto peníze, které vám mohou pomoci ve vašem podnikání a vašich projektech, přijměte je, prosím, protože je to dar, který vám dávám, a to aniž bych se na oplátku žádal, děkuji za rychlou odpověď, pokud máte skutečný zájem, udělejte to Vím, že mír a Boží milosrdenství jsou s vámi. Vřele V případě zájmu mě kontaktujte
Není to podezřelé? Jak mi může dát eura ze zablokovaného účtu? V tom bude nejspíš nějakej chyták.
Bude. Jak může tobě někdo vnucovat eura.
Kohant píše:Jedu do Slovinska. Asi se to paní domákla.
Ivan-1 píše:Kohant píše:Jedu do Slovinska. Asi se to paní domákla.
A na to potrebuješ 370 000€?
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam [Bot] a 6 návštěvníků